5 събития за след работа: 29 май – 1 юни

Ето седмичните ни предложения за следработни забавления

0 коментара Сподели:


Тази седмица празнуваме рождения ден на едно от любимите коуъркинг места в града, но преди това ще те разходим до Gifted, ще чуем какво ще ни попее Белослава и за финал ще се посветим на коктейлни приключения из баровете ни фаворити.

СТАНАХМЕ НА 6.0 ГОДИНИ. BIRTHDAY КУПОН
Петък, betahaus Sofia, 19.00-23.00 часа

Vajarov & Paci Pac Pac и Ivan Yordanov Milev (Shaker Maker) ще ни озвучат шестата годишнина вкусни кафета, интересни ивенти и приятелска атмосфера в мястото за коуъркинг betahaus. Ако поне веднъж си се вдъхновил на територията на цветната къща, то ще те очакваме на по коктейл или два.

 

ОФИЦИАЛНО ОТКРИВАНЕ „ВРЕМЕТО НА ЛОРИ“
Четвъртък, Gifted Sofia, 18.00-21.00 часа

Точно преди деня на детето ти препоръчваме да се отбиеш  в Gifted. Ще се опитаме да подредим  авторската книжка ВРеМеТО нА ЛоРи. Дело на илюстраторката Анелия Пашова / Anelia Pashova Illustrator, книжката е разделена на три части, а ако децата ще се учат да четат, то ние ще се позабавляваме, търсейки възможно най-абсурдния финал.

 

BELOSLAVA – HAPPY SUMMER EDITION VOL. 1
Четвъртък, Sofia Live Club, 23.00-03.00 часа

Всеки път сме нетърпеливи за концертите на изключителната Белослава. Този път ще я намерим в компанията на много любими музиканти, с чието присъствие вечерта ще бъде гарантирано грандиозна и емоционална.

 

ВИЖ КОЙ Е ЗАД БАРА /ПАЦИ/
Сряда, One More Bar, 20.30-23.30 часа

Пламена Гиргинова – Паци ще бъде специалният гост в One More Bar. Ако искаш да видиш какъв коктейл изненада ти е забъркала, не се колебай да направиш сряда вечерта си интересна, ще те очакваме там.

 

BREWFIST:BEAUTIFUL, FALSE AND FEAR COCKTAILS
Четвъртък, 5l speakeasy bar, 20.00-23.00 часа

Oт 5L за пореден път ще ни убедят в невъзможното. Този четвъртък ще миксират тъмна бира, като главни герои ще бъдат Brewfist Beautiful & Strange, Brewfist False Flat, Brewfist Fear. Нямаме търпение да разгледаме лятната градина, както и да разберем как Петелът ще миксира тези вкусове.

Разшири лимитите си и излез от комфортната си зона.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *