X Challenge Park за напреднали

Мисълта „Никога не съм...“ среща професионалните инструктори на парка

0 коментара Сподели:

XChallenge Park e eдно от местата по южното ни Черноморие, в което да се изгубиш и после да се намериш и така многократно, поне докато се научиш да караш каквото ти се кара. Приключенският горски парк за алтернативни спортове изненадва с разнообразието от занимания, които могат да те накарат да изкараш най-доброто от себе си и да се учиш, докато на остарееш. Въжената градина, професионалният пул за скейтборд, кънки и BMX и специализираното дърт трасе за планинско колоездене са основните „кукички“, на които да се хванеш. А после идват скокът със статично въже „махало“, тролеят и детската въжена линия, легион-трасето за обща физическа подготовка, както и часове по кондиционна тренировка, kangoo jumps, хип-хоп танци. От тази година ще започнат йога практики. А какво по-хубаво от йога на въздух?

Мисълта „Никога не съм…“ бива пресечена от професионалните инструктори, които са там, за да те научат, за да се погрижат за всичко и най-вече за теб. 

Така че дишай дълбоко и се пускай „по пързалката“.

Със създаването на къмпинга е помислено за всеки човек, обичащ алтернативното пребиваване около морето. Условията са повече от чудесни, а това, което ни удиви истински, е наличието на пералня, което не е срещано по любимите ни места за къмпингуване.

Има си и място за хапване, предлагащо вкусна и качествена храна.

Естественото водно продължение на XChallenge Park е Django Surf & Bar – въплъщение на една детска мечта за място, което да обедини практикуването на водните и алтернативните спортове – уиндсърф, Stand Up Paddle Board (SUP), SUP Yoga, катамаран и други. Още позната като пресечната точка на изгревите на плажа и спорта.

Колаборацията междуXChallenge Park и Django Surf & Bar води до няколко интересни случки това лято. Първата започва утре – Black Sea Skate Tour, и е разделена на две. Утре е надпреварата на мини рампа в Барут сърф клуб, к-г Градина. В неделя скейт приключението се мести на юг, към Царево и по-точно към единствения скейт пул по южното ни Черноморие, а именно този в XChallenge Park-а. Цялата необходима информация  за състезанията, участниците,наградните фондове и спосорствата се намира тук.

Втората случка е Фестивал на летните спортове на 28 юли, за която можеш да научиш повече на страницата на X Challengе Park .

Родопите за напреднали… малко съвети за какво и как в любимата Родопа планина.

Тагове:
Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *