SURF CLUB KEROS

Гръцки рай за кайт и уинд сърфисти

0 коментара Сподели:

Представи си напълно съвършеното място – небето и морето се сливат, а вятърът е идеален за кайт и уиндсърф. Това е Керос, сърф къмпинг на о. Лимнос в Гърция. Заливът е голям и пясъчен, идеален за кайт и уинд сърфинг, като вълните често са големи по време на ветровити дни. Добрата новина е, че мястото е подходящо както за напълно начинаещи, така и за напреднали. На първите препоръчваме да вземат няколко урока, които в случая са самостоятелни. Учителите в Керос не вярват на груповите обучения, но с молба може да ви вземат и двойка. Екипировка може да си наемете на място.  

Една от атракциите на Керос са така наречените сафари палатки. Най-хубавото при тях е, че можеш да спиш близо до природата, без да се лишаваш от никакви удобства – панорамна гледка, лична баня и веранда, романтичен дървен под и удобно легло. Можеш да се наслаждаваш на залеза от хамак на верандата.

Другият ти вариант е стандартният къмпинг, където разполагаш с 25 кв.м. лично пространстно  с електричество и всичко останало от първа необходимост. Палатка или кемпер можеш да наемеш и на място.
“Кухнята на мама” пък е най-социалната зона в залива, едновременно ресторант, чил аут местенце с  WiFi, там където се разказват митове и легенди за сърфинга, и където трябва да минеш да се изфукаш след усвоен нов трик.

Keros е абсолютното райско кътче. И тъй като лятото там е дълго, все още имаш шанс да зарежеш всичко и да отпътуваш към това приключение.
 

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *