СОФИЙСКИТЕ ФРИЗЬОРСКИ САЛОНИ

Обикаляме най-добрите фризьорски салони и докладваме

0 коментара Сподели:

Излизаме на обиколка, за да селектираме топ коафьорите и фризьорските салони в района. Записахме си час при всеки един от тях, за да чуем техните истории и за нащракаме прекрасните им салони.

Григори Кюлев – Гого е майсторът фризьор, който, щом го видим, и се усмихваме до уши. Точно заради това посещението ни в „Арлет“ е любим ритуал, който си причиняваме престъпно често. Последната им локация е на топ място с възможност за комфортен престой, което е огромен плюс. Екипът от професионалисти пък е безкомпромисен, а работата им по видеоклипове, телевизионни формати и каквото се сетиш е гаранция за перфектни услуги. Arlet stars е брандът, под който в момента са обединили безбройните си проекти, а в превод това значи, че тук всяка дама ще се почувства като истинска звезда. Обещаваме!
бул. „Арсеналски“ 5, ет. 3, 0879 886 260
 

От около година вече има основателна причина да ни откриваш все по-често на бул. „Патриарх Евтимий“ 57, защото там отвори врати иновативният ArtHair Galerie. Салонът ни привлича с модерна визия, изчистен дизайн, абсолютни професионалисти и грижа за твоята релаксация, както и за цялостната ти визия – коса, грим, маникюр, педикюр и козметика. Иновативните им терапии и щадящите стилизиращи, хидратиращи и възстановяващи продукти за коса и тяло на утвърдени световни марки, с които се работи тук, пък ти гарантират наистина перфектен финал, а резултатът е като на картинка. В галерия!
бул. „Патриарх Евтимий’ “ 57, 02 480 6288
 

Титлата “Коафьор на 2006 г.“ на Pantene Beauty неслучайно е присъдена на магьосника с ножицата Жоро Петков. Името на Жоро отдавна е марка в бранша и освен редица награди той има още фотосесии и корици за дузина списания, както и солиден брой клиенти, които са сред най-добре изглеждащите родни знаменитости. По всички тези причини, а и не само салонът на маестро Петков е прекрасно място, когато искаш да си причиниш нещо наистина специално. Приятелска обстановка, топ продукти и армия от перфектни професионалисти ще те посрещнат там, за да изпълнят мотото на мястото: „Ще накараме всяка жена да се чувства специална“. Фокусът сте ти и твоите желания, а погледът, който коафьор Петков има над актуалните тенденции, ще ти помогне да избереш наистина най-доброто. Безкомпромисното качество в изпълнението пък е като мантра тук, така че единственото, което остава да кажем, е Georgi Petkov/SALON!
ул. „Капитан Тодор Ночев“ 34, 0887 969 459
 

Luksor е един от най-известните салони в София с дълга и интересна история. Той съществува вече повече от 17 години, което е достатъчно доказателство за качество в този бранш. Негов създател е Любчо Николов – коафьор, който може да се похвали с пълен график ежедневно. Въпреки че често сменя локациите на салоните си, той винаги е следван от верните си клиенти. От три години настоящият Luksor се намира на една от най-приятните улици в Лозенец, съвсем близо до „Кемпински“. Тук можеш да се възползваш от услугите на козметик, маникюрист и в паузата да се освежиш на фреш, чай бара.
ул. „Никола Образописов“ 113, 0898 963 955
 

Ето ни в един от любимите ни софийски салони – [‘nouhau], където наистина знаят какво правят и откъдето идва и името му. Най-важният човек тук е Руско Русев, горещ привърженик на британската школа, последовател е на академиите TIGI и Tony&Gay. В работата си залага основно на това екипът, с който работи, да бъде добре подготвен. С необичайния си интериор и западен стил на обслужване салонът привлича и много чужденци, които стават част от основната клиентела. Освен всичките си екстри салонът се намира в идеалния център – на ъгъла на „Раковски“ и „Любен Каравелов“, ул. „Г. С. Раковски“ 201А, 02 953 1085
 

Деси е едно от главните действащи лица и арт директор на колоритния салон PHIBA. Тя е коафьор с вече 12-годишна история и с опашка от клиенти, като Гала, Поли Генова, Асен Блатечки, Белослава, Sentimental Swingers и др. Участва в много кино и тв проекти, фотосесии и реклами. С две думи, когато седнеш на въртящия се стол, може да си напълно спокоен. Целият екип на PHIBA не е случаен – това са все хора, които живеят и обичат професията си и освен това не спират да се развиват и обучават. Тук клиентите се превръщат в приятели и се връщат отново и отново.
ул. „Любен Каравелов“ 24, 0893 391 778
 

След като Влади и Христан близо десетилетие бяха едни от топ коафьорите на стилист Капанов, от две години насам вече си имат свой собствен дом на бул. „Скобелев“ 10. И двамата са минали обучение във Франция, Германия и Италия, участвали са в международни фестивали, от които често са се прибирали с отличия. Сега тяхната професионална еволюция радва редовните им клиенти с тренди прически и перфектен външен вид. Съветваме те да си запазиш час предварително, защото около празниците и баловете на булеварда тук цари истинско оживление.
бул. „Скобелев“ 10, 02 444 4439
 

Квартал Изток винаги е имал своя неподправен чар и затова ни е честа дестинация. Там се намира и един необикновен свят, който перфектно допълва картинката – Upi Beauty & Spa. Салонът е ексклузивен кът за цялостна грижа, а интериорът е съчетание от модерен стил, хармония и душевен комфорт. За уникалната ти визия там ще се погрижи коафьорът Магдалена Янчовичина, която ще те направи неотразима, дори да нямаш излишно време за губене. Специално за най-женския празник пък ще те поглезят с йонофореза за лице, маникюр и кератинов сешоар с парна преса Steam Pod и подарък маска за коса.
ул. „ Николай Хайтов“ 2, 0885 806 644
 

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *