БАСЕЙНИТЕ В СОФИЯ И РАЙОНА

Една обиколка през летните оазиси в гореща София и околността

0 коментара Сподели:

През последните години в София и околността се появиха няколко прекрасни басейна, разполагащи с отлични условия за плуване, хапване и пийване, истински оазиси. Те са винаги наблизо и спасение за всеки, който предпочита да се разхлади във водата, отколкото с климатика в офиса. Виж нивото на басейните в сантиметри… на следващите ни няколко страници и се обади за чадър и шезлонг, преди някой да те е изпреварил.

MAXI PARK HOTEL & SPA

В подножието на живописната Витоша се намира перлата на столичните басейни. Класа, качество и лукс са ключовите думи за това, което те очаква там. Трябват ти хавлия и бански, а локацията е от нас. Само поглед наоколо ти стига, за да забравиш, че си в големия град, а не в някоя далечна лагуна. Като за капак едно от най-добрите места за морска храна (в София) ти е на крачка разстояние.
02 892 0000
бул. „Симеоновско шосе“ 110

MONTECITO

Скок встрани от натовареното ежедневие можеш да направиш директно в басейна на Montecito. С голям басейн с дълбочина до над 3 метра, както и отделен детски, мястото се превръща в перфектната отдих находка, подходяща за малки и големи. А когато огладнееш от плуване, пресичаш тясната уличка като турист и си в елегантния ресторант Montecito, където ще си оближеш пръстите.
02 973 6246
бул. „Цариградско шосе“ 357

AQUABANKYA

Банкя си има ново бижу за разхлада в летните жеги, което привлича с уникален дизайн и много удобства. Комплекс Aquabankya ни радва с кристални басейни с минерална вода, единият от които с олимпийски размери, басейн за деца, ресторант, висок клас обслужване и много зеленина. Идваме тук и заради вкусния бар-грил, а теб съветваме да не пропускаш огромното им джакузи за релакс. Заслужава си!
088 781 5426
ул. „Цар Освободител“ 2, Банкя

VARADERO

Имаме си тайно оръжие срещу безпощадната софийска жега и то се казва плувно-развлекателен комплекс „Варадеро“. Разположен в жк Левски Г, комплексът ни спасява с няколко басейна, воден бар, барбекю, ресторант и градина, а триметровите туи, които го ограждат, ни създават усещането за истински градски оазис и ни осигуряват така необходимото лятно уединение и прохлада.
0878 594 780
ул. „Поручик Георги Кюмурджиев“

VILLA SPAGGO

Само на десет минути от горещата и прашна София можеш тотално да смениш пейзажа с прохладата и свежестта на планината и това да направи лятото ти наистина подобаващо. Villa Spaggo се намира непосредствено до Бистрица и е новата ни любима дестинация, когато искаме водни удоволствия, величествена гледка и комфортен престой. Мястото ни посреща с просторен двор, открит отопляем басейн, детски отопляем басейн, джакузи, летен бар, барбекю, градина с 200 места и открит детски кът. Ресторантът ни печели с визия в стил алпийски Тирол и висок клас обслужване, а ако не ти се тръгва, можеш да избереш и хотела, който ти предлага заслужено уединение, изискана обстановка и множество удобства. Ако пък вече познаваш стила на ресторанти Spaggo, трябва да си наясно, че тук те очаква и неустоима кухня в модерен стил.
0886 030 444
Бистрица, ул. „Н. Крушкин – Чолака“ 63

ВЯТЪРНИТЕ МЕЛНИЦИ

Хидропарк „Вятърните мелници“ се намира само на 20 км от София в посока Горна Малина. Мястото очарова с 3 великолепни басейна с кристална вода и езеро за спортен риболов. Приказната хотелска част пък е със специална архитектура – къщички – вятърни мелници, откъдето идва и името. Хидро­паркът разполага още със страхотен  ресторант, пул бар, пейнтбол игрище, детски кътове и много други атракциони.
0885 700 005
На входа на с. Горна Малина

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *