JОЕ Т VANNELLI

Италианецът пристига в София на 25-ти март

0 коментара Сподели:

Кой не знае Joe Т Vannelli, кой не е чувал за него…  Почти няма такива, особено фенове на електронната сцена. Пускал ни е на Метрополис, на задължителните морски локации в Слънчев бряг, в столични клубове като Ялта и емблематичното Червило. Навсякъде го изпращахме в ранни зори с бурни аплодисменти.

Джузепе Троколи, по-известен като Joe T. Vannelli, е вече на авторитетната възраст от 57 години, но продължава да раздвижва клубната публика – тоест активно и успешно да върти винилите и дисковете навсякъде по света, и да изглежда впечатляващо добре (нали е италианец). Освен това хаус и техно легендата съвсем скоро ще отпразнува 450-и епизод на популярното си радио шоу Slave to the Rhythm. Водещият може да се похвали с над 6 милиона слушатели дневно, но едва ли ще го направи.

Дотук с комплиментите. Ако си заинтересован, можеш да преслушаш последните му неща с два клика в нета. От мениджмънта на клуба заявяват, че това е само началото на поредица хаус събития, които ще се случват веднъж месечно само със световноизвестни диско жокери.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *