BOOM! BURGERS & BOOZE

Новият спот за вкусна и секси храна

0 коментара Сподели:

Последният спот за адски вкусно и секси хранене е Boom! Burgers & Booze на бул. „Цар Освободител“ 12. Отвори вчера, така че не пропускай да опиташ от актуалната кухня.

Мястото идва с нова концепция за разкош – бар с крафт коктейли. Като добавим чаровните фуд тръкс и щастието да ги има в менюто на някои от най-интересните събития, става все по-трудно да устоим на изкушението. Boom! отново са се доверили на Funkt за дизайна, за което им благодарим, понеже това е архитектурното студио отговорно за повечето красиви неща, които срещаме в непрекъснато променящата се градска среда и не само.

 


Любимият ни акцент – отворената кухня или да гледаш как го приготвят, как го връткат, как го пържат… и да преглъщаш жадно, се  запазва и тук. И това не е всичко – специално е помислено за почитателите на уискито с отбрана селекция, която идеално да допълни бургер вкуса.

Както сами се похвалиха – 4 години, 3 ресторанта, 2 фууд тръкс и над  250 000 бургера. Или накратко – препоръчваме с две ръце и небце, другото оставяме на теб!

ВИЖ И КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ ЗА НОВИЯ ГУРМЕ БУРГЕР С ИМЕ НА SUV АВТОМОБИЛ

Тагове:
Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *