НАЙ-ДОБРОТО ОТ ХРАНАТА, РОДЕНА НА УЛИЦАТА

Вкусната храна е част от улиците на града

0 коментара Сподели:

 Вкусната храна не принадлежи само на ресторантите. Тя е част от улиците на града и носи щипка удоволствие към всяка наша разходка. Подмамени от уханните предложения на най-добрите в занаята, често можеш да видиш залепените ни носове за витрините на следващите…

BOOM! BURGERS

Тук бургерите са религия и независимо дали си решил да хапнеш на крак, или да поседнеш на шарените столчета, гарантираме, че изживяването ще е върховно. Ако ти се отвори път, мини в сряда, когато на дневен ред са експерименталните нови бургери, които могат да се опитат само на деня. А иначе се отдай на Double Trouble, онова чудо на кулинарията, което побърква всички!

ул. „Кърниградска“ 15
0894 420 440

бул. „Цар Освободител“ 12
0895 678 011

www.boomburgers.com

STREET CHEFS

Родени на улицата, тези бургери винаги носят усещането, че ядем нещо различно, въпреки че на пръв поглед не са храна, която не сме виждали. Пробвай Шефс бургера с бриош питка, телешко, разтопен английски чедар, хрупкав бекон и разни други приказни герои в състава му за най-добри и вкусни резултати.

ул. „Парчевич“ 58-60
088 905 2565

SUPA STAR

Супа баровете не са нещо ново в града, откакто Supa Star създаде категорията през 2010 г., но определено с появата на втория Supa Star визуалната ни представа за това, как трябва да изглеждат местата за бързо хранене, се промени. Най-пипнатото място по цял „Дондуков“ предлага освен десетки вкусни течни предложения, сред които ориенталска леща, минестроне и телешко варено, и много добри сандвичи
за пълно засищане на глада.

ул. „ Цар Иван Шишман“ 8
бул. „Княз Ал. Дондуков“ 17

FABRIKA DAGA

Когато е сутрин, а и когато не е, се отбиваме тук за животоспасяваща чаша кафе и вкусна порция питателна храна. Сред бързооборотните заведения тук като че ли разнообразието е най-голямо и смело минава през супи, манджички, екзотични салати и необикновени сандвичи. За безкрайно сладко удоволствие можеш да задоволиш глада и с който и да е от сладкишите им. Препоръчваме ти ги всичките!

ул. „Веслец“ 10
02 444 0556

WOK TO WALK

По продължението на „Витошка“ също има място, което заслужава внимание, когато си гладен. А именно Wok to Walk, където ти си главният готвач и само в три стъпки създаваш собствена интерпретация на предлаганата храна. Многобройните комбинации, които можеш да измислиш, трудно ще ти писнат и дори напротив – ще те връщат тук дори от чисто любопитство.

бул. „Витоша“ 8
0884 122 920

ВИЖ И НЯКОЛКО МЕСТА ЗА  ЗДРАВОСЛОВНА ХРАНА

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *