Да мислиш извън вкъщи

Вдъхновения за балкона и градината

0 коментара Сподели:

Независимо дали става въпрос за голям двор или малко балконче, всеки си представя да има личен градски оазис, когато навън топлото време вземе превез. Място, на което да релаксираш в горещите летни следобеди, красиво кътче на въздух, на което да пиеш кафето си сутрин и чашата вино вечер. За това решихме да ти дадем малко вдъхновение и идеи за аранжиране с продукти от любимите дизайн магазини из града.

Sofia Design District

Sofia Design District разраства селекцията си и освен представител на любимия класически и съвременен скандинавски дизайн ще се превърне в дом и на нова част дизайнерски италиански марки – B&B Italiа, Giorgetti и Flexform. Ако обичаш да изненадваш себе си и да търсиш вдъхновението във всеки детайл, в Sofia Design District ще откриеш желаните елементи, които да направят дома, градината и терасата ти неповторими. Селекцията от предлагани брандове в Sofia Design District включва разнообразие от световно познати шедьоври като MUUTO, NORR11, MENU, Zuiver и други. Ориентирани към създаването на концепция за дизайн сфера в София, тук е мястото, където да поглезиш и най-смелите си мечти.

Изненадай и вдъхнови себе си с интериорните шедьоври на Sofia Design District.

1. Zuiver – Kuip garden / стол за градина, 510 лв.
2. HKLiving / маса, 1875 лв.
3. Zuiver -Vase Reina L / аксесоар за маса, 292 лв.
4. HKLiving / люлка за градин, 1490 лв.
5. VEBBESTRUP / декоративна възглавница, 45 лв.
6. VEBBESTRUP / дървено пънче, 136 лв.
 
 
IKEA
 
 
Не е нужно да изминеш стотици километри, за да срещнеш нещо ново и вълнуващо.
 

С ИКЕА ще погледнеш на света около себе си по нов начин.

 
Вярваме, че ще откриеш колко малко ти трябва, за да се почувстваш наистина свободен. Топлите дни са идеален повод да прекараш повече време с любими хора. Мечтаеш си за импровизирана сбирка на балкона или в градината? С мебелите и детайлите на ИКЕА лесно ще персонализираш всяко кътче от дома си точно като в мечтите си. Зареди перфектната плейлиста, приготви любимия си коктейл и свежа храна, която да споделиш. Чаша сангрия в приятна компания е достатъчна, за да изпълни деня и романтичните летни вечери с настроение. Пренасяме това усещане и у дома. 
 
1. GRENÖ / възглавница за градински мебели, 14,99 лв.
2. SOLVINDEN / декорация за светещ гирлянд, 9,99 лв.
3. SOLARVET / LED гирлянда с 12 лампички, 17,00 лв.
4. SJALLAND / градинско кресло с подлакътници (възглавницата не е включена в цената), 129,00 лв.
5. SOMMAR 2018 / кошница за пикник, 25,90 лв.
 
 
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *