Com.Bar: Соц на живо

"Не стойте на входа!"

0 коментара Сподели:

Това е нов семеен бар, в който собствениците естествено пренасят част от колекцията си от соц артефакти от Музея на комунизма в село Миндя в интериора на пространството, превръщайки го в истинска експозиция на едно реално съществувало и отминало време.

Интересна локация в центъра на София за чужденците, а и за всички  останали, които нямат ясен спомен или пък искат да си припомнят миналото. Комбинираме визитата с шот от предлаганата дюлева ракийка и няколко кисели краставички – за да е съвсем пълна идилията. Ако автентичния български елексир не ти понася, имаш на разположение различни вина, които можеш да комбинираш с тапаси. Ще ти сервират сиренца и мезенца, чиито вкус няма да забравиш, поднесени по начин, който със сигурност ще запомниш.

Издаваме само, че краставичките си ги боцкаш с… пирон.

Дизайнът е изцяло творение на Бензо – художник, за който може би си чувал покрай шлифования от него диамант в село Миндя. Преди години артистът влага всичките си спестявания в реставрацията на стара селска къща, за да я превърне в едно от онези места, за които си отделяш специален уикенд и си освобождаваш място в телефона за снимки и място в съзнанието, за да попиеш всичко от атмосфера до интериор и екстериор.

С Com.Bar Бензо се завръща в града, за да докаже, че всичко, което пипне, го превръща в истински шедьовър. Ама такъв, който освен да видиш, да пипнеш и да му се възхищаваш, можеш да съчетаеш и с други благинки като ядене и пиене.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *