Fun Guide: Местата за забавление на закрито

Скуката през зимата е мит, ако знаеш къде да ходиш. А ние определено знаем!

0 коментара Сподели:

Оплакваш се, че месецът е сив, без движение и емоция? Този път няма как да се съгласим с теб, защото в града ни има толкова места за спорт и забавление на закрито, че дори ние трудно ги селектирахме. Тенис, билярд, дартс, картинг, джаги и едни от най-добрите спортни барове в София стройно и под команда направиха „равнис“ и „мирно“ в следващите редове. Дали ще вземеш щеките или каската, зависи от теб, но повярвай ни – февруари е фън до последния ден!

THE ACADEMY

Февруари ти е скучен? Спортен бар „Академията“ ти предлага 5 снукър и 7 билярдни маси, дартс, джаги, тенис на маса, шах, табла, монополи и дори карти. Мястото има 140-инчови HD екрани за следене на спортни събития и още много.
Бул. „Тодор Александров“  64
087 714 7147

LASER PARK

Място за лазерни игри и битки! Това е социална игра, която отнема около 12 минути и е подходяща за максимум 25 играчи, разпределени по отбори. Адреналинът се повишава, докато се опитвате да спечелите съревнованието.
България МОЛ бул. България 69, ет.3
0888 547 778

SOFIA KARTING RING

Дори и да нямаш бензин в кръвта, малко адреналин в живота винаги е добра идея. Единственото място, на което можеш да пробваш как се справяш на завоите с най-добрите картове у нас, се намира в Sofia Ring Mall и споделя целогодишно любовта към високите скорости.
Ул. Околовръстен път 214
089 990 7981

STIX

STIX е сигурно на най-стратегическата локация в града, така че едва ли има как да го пропуснеш, когато става дума за забавление. Намира се точно срещу фонтаните на НДК и предлага толкова много различни занимания, като билярд, дартс и джаги, че дори и скучната зима може да ти се стори интересна. Има приятен музикален фон с live dj, асортиментът с алкохоли зад бара е за завиждане, а наливният им Erdinger е наистина нещо специално, заради което си заслужава да наминаваш.
подлеза на НДК
0882 882 082

VR EXPRESS

VR Express е клуб за използване на технологии за виртуална реалност (VR). Тук ще ти скрият шапката чрез хедсет, който покрива зрението изцяло, а картината се наблюдава в 360 градуса, плюс 3D озвучениe. Мястото предлага и хедсетове за мобилна виртуална реалност, моушън контролери, „картички, които оживяват“ с добавена реалност и още много. Докато чакаш пък, можеш да се позабавляваш с пъзели и главоблъсканици или да разгледаш богатата им библиотека.
бул. „Александър Малинов“ 51
0896 178 822

FUNTOPIA

Тук можеш да се предизвикаш сам или в компанията на много други, с които заедно да се впуснете в приключения. Целта е една – забавление, а всички активитита са напълно безопасни, независимо от височината или наклона, на които те изстрелват.
Бул. „Черни Връх“ 100
0700 20 867

DEXTROPHOBIA ROOMS

За да пробваш Dextrophobia, са ти нужни от 1 до 4 приятели, безкрайно любопитство и желание да излезеш само за час от една заключена стая. В града има много Escape стаи, но малко са тези, които ти вдигат адреналина така.
ул. Цар Самуил 50Б
0899 100 502

MATZALO

За да ни е по-цветна рубриката, добавяме нещо, което може да направи живота ти доста по-интересен. Тук буквално всичко е в собствените ти ръце и можеш да сътвориш личното си mátzalo върху различни керамични съдове, при това в дизайн, който ти харесва.
улица „Петър Парчевич“ 48
088 943 5586

Ако пък за теб FUN означава планина, виж най-добрите места в Банско и Боровец.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *