Хотел \“Рила\“: най-високият връх в Боровец

Гайд към истински добрия живот

0 коментара Сподели:

Това, че навън грейна малко слънце, не означава, че е време да зачеркнеш от плановете си зимните курорти. В Боровец зимата е все още в цялата си прелест, точно както е и хотел „Рила“ в сърцето на курорта.

Няма нищо по-романтично от топлата уютна стая с хипнотизираща гледка към белите склонове. Хотел „Рила“ приютява жаждата ти за романтика, като й дава идеалната обстановка да живее и тотално да те обземе и пренастрои на други честоти. А някои двойки са толкова запленени от този вайб, че избират мястото за своя най-важен ден – сватбения.

И понеже вярваме, че най-добре се работи извън офиса, то силно препоръчваме пренасянето на работния процес в снежния рай. Разбира се, условията за качествена работа са първото, за което се оглеждаме, когато се впускаме в търсене на перфектния working spot. С изцяло нов и високотехнологично оборудван конферентен център хотел "Рила" е идеалното място за всякакъв вид събития с общ капацитет до 1300 човека. И после всички в снега!…

…Или в СПА комплекса! Редувай няколко финландски сауни, парна баня, крио кабина, турска баня, както и релаксиращи и здравословни терапии с продукти на световноизвестната марка ELEMIS. Така се живее сто години и ако може всички зими да се връщаме тук…

Всичко е прекрасно, но не става само с кръстосване пистите. Човек и добре да се спуска, все някога огладнява. А единственото по-пристрастяващо от адреналина са вкусотиите, на които можем да се насладим в различните заведения на територията на хотела. Любителите на вкусни преживявания не трябва да пропускат изискания Samokovi Mezze & Grill, алпийския Les Arcs, уютния Champions Lobby Bar & Diner, както и задължителната Аprès-ski спирка с неповторима гледка The Terrace Lounge. А нощите са отредени за парти в най-модерния нощен клуб в курорта After Eleven, за чиито събития сме ти разказвали неведнъж.

Контакти:
Хотел "Рила" 2010, Боровец
Тел. за резервации и събития: (0750) 32 295/32 658
e-mail: rila@rilaborovets.com / www.rilaborovets.com

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *