(БГ) менюто на градския човек

Сподели ни кое е мястото, което те държи сит по всяко време и спечели ваучер на стойност 50 лева

0 коментара Сподели:

Да си поръчаш храна за вкъщи e едно от най-яките неща, които могат да ти се случат в наши дни. Не знаем кой се е сетил пръв, че може да улесни живота ни толкова, но евала за решителния визионер, измислил тази виртуална домакиня с чудни кулинарни заложби.

Защото, когато си далеч от баба, мама и си нормално експлоатиран от градската среда човек, едва ли имаш нужното време и едва ли винаги си на точното място, за да си забъркаш нещо вкусно. Лично нас ни забърква само животът, който понякога ни вкарва в такива приключения, че въпреки мастършефския самороден талант, на който сме горди притежатели, често просто отваряме браузъра, разглеждаме BGmenu и поръчваме нещо от там.

И ето тук е момента, в който и ти се включваш, а

ние и BGmenu ти даваме един от трите ваучера на стойност 50 лева, ако в коментарната форма ни кажеш от кое заведение си поръчваш храна за вкъщи (виж целия списък тук) и с кого си делиш храната най-често.

По-надолу ти споделяме кои са нашите местенца, от които поръчваме всеки път, когато ни е до голям и сочен бургер, суши или пица. От теб се иска и ти да споделиш кое е мястото, което държи и теб сит, задоволен и щастлив. Тагни приятеля, с когото най-често си делиш храната и стискай палци да си сред тримата, които ще получат ваучер за 50 лева консумация от BGmenu.

Boom Burgers​

Бургерите тук са чисто и просто перфектни. Якото при онлайн поръчките през BGmenu обаче е това, че има ексклузивни менюта​, които ще намериш само виртуално. Съветваме те да не губиш време в мисли, а направо да поръчаш бургери за всички от дружинката, с която сте се събрали, за по-добри финансови резултати.

Street Chefs​​

От улицата право у дома! Това звучи като призив за осиновяване на домашни любимци, само че в случая става въпрос за осиновяване на големите и сочни бургери на Street Chefs, улесняващи съществуването ни като цяло. Често споделяме тази житейска мантра и с колегите от офиса заради отстъпките за корпоративни клиенти, които получаваме, когато поръчваме от BGmenu.

Skaptoburger​

Не пропускаме да скролнем надолу-нагоре из BGmenu-то и на Skaproburger-а. Тези дни сме абсолютно закачени за новия Kamemburg със сочно телешко кюфте, разтопено сирене камамбер, прошуто, червен лук и бургер сос и на техните месечни игри и закачки с награди за заслужилите клиенти като нас.

Вярно е, че живеем в ерата на бургеризацията, но бургерите все още не са всичко за нас, затова,

когато искаме да ни е малко по-леко на съвестта, отиваме в секцията за азиатска кухня в BGmenu. Тази кухня набира все по-голяма популярност, а и храната, която предлага, е супер удобна за доставка.

Тук няма загуба на вкусовите качества, топлина и аромат, всичко идва до вратата точно такова, каквото трябва да бъде!

Wok2Walk

Няколкостепенното удоволствие, което носи храната на Wok2Walk вкъщи, е резултат на добра консистенция + специална опаковка. С други думи, можеш да се насладиш на горещ китайски уок до 2 часа след приготвяне.

Sushi2Go​

Ето пример за храна, която не можеш да имаш на друго място освен вкъщи или в офиса. Sushi2Go​ е виртуален бранд, специализиран в доставката на суши, като цялата концепция е изключително добре премислена в посока delivery, което прави бранда доста успешен вече няколко години.​

Hamachi ni​​

Фаворитът на нашите читатели в категория "Най-добра интернационална храна" е и едно от малкото места в София, които дават възможност на хората да се насладят на качествени, традиционни японски специалитети от уюта на своя хол. Това са все неща, които не бихме могли да приготвим сами вкъщи​, така че не правим и излишни опити, а просто отваряме нов браузър и поръчваме.


И ако има храна, без която откровено не можем, то това е италианската. Подбрали сме три места, за които гарантираме с името си. И трите  използват качествени италиански продукти, а пиците, които предлагат, са значително по-различни от традиционните пицарии, които правят доставки. Ако трябва да го кажем с други думи –

това са местата, които дават възможност на човек да се наслади на истинската италианска кухня, неподправена от местния ни ориенталски привкус.

Leo's ​Pizza&​Trattoria​ ​

Пицата тук започва да се приготвя само няколко минути преди да я вземе доставчикът. След което много бързо се материализира в целия си блясък у вас. Без всякакви забележки, все едно си си я поръчал на място. Така че можеш и да не правиш усилия да идваш до заведението, а просто да поръчаш от тук!

Spaghetti Kitchen Bar​

Освен прясната паста и добре препечената по ръбчетата пица менюто тук предлага околосветско пътешествие с японското патешко, норвежката сьомга и шедьоврите на любимата българска кухня. Супер предимство им е това, че могат да ти доставят, докъдето кажеш и от супер богатото им обедно меню.

Cinecitta Osteria Italiana

Cinecitta е един от ресторантите на топ ниво и това, че доставят до вкъщи, си е истинска привилегия. Всички пъти, когато не можем да стигнем до полите на Витоша, просто полите на Витоша и най-вкусната храна в региона идват при нас. Толкова е лесно!

Сигурни сме, че и ти често поръчваш храна за вкъщи, затова не пропускай възможността да го направиш чрез платформата на BGmenu.

И не забравяй да ни кажеш в коментарната форма кое е мястото, от което най-често поръчваш храна и кой е приятелят, с когото най-често си делиш сметката.

Имаш време до 3 април включително да ни споделиш твоите предпочитания и да отбележеш приятел в коментарната форма отдолу. Успех!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *