По-добрите места за фрешове и смутита в София (изборът на Go Guide)

Суперсили в течен вариант, или най-добрите прясно изцедени сокове и смутита в града

0 коментара Сподели:

Въобще не сме смутени да ти съобщим, че лятото може да има много гаджета, но официалната му половинка е само една и това са вечните смутита. Прясно изцедените сокове от различни плодове и зеленчуци, в здравословни комбинации, с интересни добавки и нестандартни вкусове са героите в следващите редове, а нашата селекция ще ти подшушне къде, кога и как да ги срещнеш отблизо за идеалния летен флирт. Студени и цветни на ръка разстояние. Избирай смело!

SMOOCHA

Eat good, feel good е мотото на Smoocha и има защо. Тук ще хапнеш здравословно, а смути рецептите им като „протеинова закуска“ и „спирулина“ са нестандартни и наистина запомнящи се.
ул. „Хан Аспарух“ 24

ALOHA GREEN BAR

Aloha, лято! Aloha, Green Bar! Тук ще ти стане „зелено“ и свежо, защото усмихнатите агенти ще те зарадват с различни видове фреш, приготвени ръчно, смутита, домашна лимонада и още много.
ул. „Парчевич“ 39

RAW TO GO

Raw To Go не предлага само вегетарианска и веган храна, то предлага и супер здравословни напитки с отношение. Тук ще се насладиш на зелени смутита, студено­пресовани сокове и още.
ул. „Кърниградска“ 11

JUICEBOX ORGANIC

Ако имаш нужда от лятна витаминизация – JuiceBox organic ти дава точната комбинация от здравословни, свежи и чисти съставки за идеалните прясно изцедени смутита и студенопресовани фрешове от сертифицирани биологични суровини. Фенове сме на разнообразните им рецепти от сезонни био плодове и зеленчуци, без добавяне на вода, лед или захарни сиропи, а най-хубавото е, че доставят директно до твоя офис.
ул. „Екзарх Йосиф“ 31, срещу ЦУМ
0889 568 998
София Резиденшъл Парк
0889 889 105

NUTRIBULLET

Когато искаме да си приготвим здравословно смути, залагаме на един уред, даващ ни най-доброто в домашни условия. Звездата NutriBullet предлага идеална и фина обработка, плюс запазване на всички вкусови стойности, витамини и полезни съставки на всеки продукт, който използваш за здравословното си хранене. Нутрибомбите на NutriBullet са идеални за спортисти, атлети и за всеки, който държи на добрия тонус и максималната енергия, получена чрез  смутита и свежи комбинации. Избери някой от различните модели със 100% гаранция и се увери в неизчерпаемите възможности и рецепти, които да приготвиш у дома. По-щастливото утре е на ръка разстояние с NutriBullet!

Направи си сам: свеж коктейл, поддържащ не тялото, а душата!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *