В София през уикенда: 15 – 17 Юни

Този уикенд си остани в София, защото има какво да видиш…

0 коментара Сподели:

Лятното време дойде с пълна сила и уикендът бързо се превърна в забързана надпревара към преследване на близки и далечни дестинации, този път обаче купонът ще е в София. Още от петък, та чак до неделя вечер сме ти намислили програма с всички удоволствия от брънчове, театър, поезия, та чак и цял уикенд фестивално настроение из любимия център.

WHITE RABBIT FESTIVAL
от четвъртък до понеделник, ул. „Иван Вазов“ 12

Още в дневните часове на съботния ден се нанасяме трайно в освободената пешеходна част на ул. „Иван Вазов“. Ще търсим белия заек, който ни е подготвил всякакви музикални и визуални отражения на любовта към новите усещания. Гост ще бъде артистът Edward Granger, а компания ще му правят визуалните инсталации на Ясен Згуровски, Иван Мудов, Сопа. Денем и нощем белият  заек е музикално животно и ще ни представи лайв изпълнения на Иво Димчев, Gorchakov, сетове на Dada Disco, Violeta, Julieta & Uzi и още…

СОФИЯ: ПОЕТИКИ #13 ФАТАЛНО ИЗДАНИЕ
събота и неделя, Градинката на Кристал

Фаталното 13-о издание на София: Поетики отново те чака в градинката на Кристал. Уикендно ще може да журираш на любимите си поети, както и да ги чуеш на живо. В списъка с участниците със сигурност има поне един, чиито стихове си чел по три пъти, писал си на листчета и си пращал на този и онзи. Освен четенията и, разбира се, наградата след гласуването на публиката ще чуеш и музикантите от The Mississippi Drum Machine и Surbahar.

VINTAGE GARDEN PARTY & BAZAAR
неделя, 15 часа, Once Upon a Time Bibliotekata

Ако вече си минал няколко пъти покрай примамливата градина на Once Upon a Time… Bibliotekata, чудейки се кога да я посетиш, то… тази неделя е първият Vintage Bazaar за сезона. Целодневния маркет ще бъде ръка за ръка с градинското парти настроение, задължително за локацията. Много слънце, коктейли и интересни ретро находки те очакват. Ще те чакаме на тревата точно зад Националната библиотека.

CHILLI HILS BRUNCH
неделя, 11 часа, Boom Burgers

Уикендът не е същият, ако не сме се отбили да се поглезим с нещо вкусно. Този път лютите изкушения на Chilli Hills Farm приятелски гостуват в Boom Burgers на ул. „Кърниградска“ 15. Не изпускай горещите комбинации, които ще намериш в менюто специално за събитието. Освен вкусотиите ще намериш и много изненади от Chilli Hills Shop.

ТЕАТЪР НА БАР СТОЛА В ПЕТЪК /“КРИЗИСЕН ЦЕНТЪР“/
неделя, 20.00 часа, Бар Петък

Предвид наситения уикенд неделя вечер ще сме влезли в приятен ритъм и едва ли ще ни се остава вкъщи. Отправяме се сякаш на автопилот към Бар Петък, където ни очаква гостуващият Театър на Бар Стола. Ще ни отправят пътешествие към подводница, закотвена на малко морско пристанище. „Животът“. Именно в него се намира центърът за взаимопомощ на група мъже, станали жертви на насилие, причинено от жени. Пиесата е "Кризисен център" от Михаил Казаков, а в нея са много от познатите ти актьорски лица.

И за да ти е спорна цялата седмица, подправи я с малко добра музика. Enjoy!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *