Purple Disco Machine

Откриваме есента с нощната диско емисия на TUBORG Night Edition

0 коментара Сподели:

Предстои поредната нощ, която чакаме с нетърпение, за да изпратим неусетно на сутринта. Първото за есента издание на TUBORG Night Editionни раздвижва в ритъма на My House и ремикси на изпълнители като Harry Romero, Sharam Jey, Dino Lenny, Roland Clark, DJ Pierre и Paloma Faith.

Без повече увъртане – Purple Disco Machine ще е главното действащо лице на партито в столичния Bedroom Premium. Немският DJ, чието истинско име е Tino Piontek, се изкачва до върха на класациите в Beatport, а по-късно става и едно от най-продаваните парчета на платформата и до днес.

Можеш да се настроиш за уникална уникална смесица от Disco, Nu Disco, Funk, House и Deep House и мелодии, свирени в едни от най-добрите клубове в САЩ, Великобритания, Австралия, Русия, Германия, Холандия, Испания, Франция и др.

Ако си от хората, чиято втора природа е нощният живот, оглеждай се за събитията на TUBORG Night Edition – кампанията, която обединява над 40 цветни партита на ключови места в София и Пловдив. Календарът се обновява постоянно и е достъпен през специално приложение във Facebookстраницата на TUBORG.

Виж още кой беше на лятната софийска сцена в Маймунарника неотдавна.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *