Клубът без поза – “Грамофон“

Това е един от малкото оазиси на натуралното весело, без джуки и антилопки, а през пролетта тук ни очаква всичко, от което имаме нужда

0 коментара Сподели:

Знаеш, че определено сме взискателни, когато става въпрос за клубна култура на родна територия. Ето защо си имаме любими локации, когато искаме да се отърсим от цялата показност наоколо. Хип-хопът отдавна не е това, което беше, а когато някой каже „черно парти“, поне нашето разбиране не включва Криско и останалия wanna be комерс. Също така с лека досада съобщаваме, че си мечтаем в някой светъл миг да попаднем в клуб, където силиконът, селфитата и джуките ще са сведени до минимум, а сервитьорките няма да са по-кисели от фреша ни с лайм и мента на масата. Именно поради всички тези причини ние избираме внимателно местата, на които да се повеселим в петък вечер, и със сигурност сме наясно къде какво ни очаква.

Клуб „Грамофон“ е с над 19-годишна история и е един от малкото останали оазиси, където може да намерим глътка натурално весело, без да се налага да се обличаме и настройваме като за абитуриентски бал.

Добрата новина е, че мястото от повече от година, вече е с нови собственици и нов мениджмънт, което се усеща в чисто новата енергия и определено подобрения стандарт. Тук те очаква супер селектирана алкохолна и бар листа, перфектен звук, усмихнати лица и обслужване, което определено ни кара да се връщаме пак и пак. В "Грамофон" компромис с качеството на всички нива не правят, а стойностните артисти и знаковите партита превръщат локацията в най-честия ни избор за супер забавление.

Едно от любимите ни събития са техните “Let's Party Like Gatsby”, които собственоръчно въведоха, и то изключително успешно, а първото участие на новия им резидент за петъчните черни Rap It Up партита е вече факт – YANGFETISH се заканва да ни отнесе главите през новия сезон, като в компания си води изключително изкусителни dirty dancers – бившата адреналинка Яна и компания, които нямаме търпение да видим. Добавяме и най-доброто комерсиално микс парти, което тук освен всяка събота, вече се случва и в специално отредени четвъртъци – #NastyThursdays. Тогава зад пулта ще те усмихне и душата на „Грамофон“ – DJ LIGHT. На 21 март пък те очаква и откриване на редовното

караоке в „Грамофон“, което е сред най-свежите и забавни събития за летните вечерите.

За април момчетата и момичетата от „Грамофон“ са ни подготвили още повече ивенти, напълно достойни за пролетта, а за да видиш какво те очаква, просто следи тяхната страница тук. Ние пък си пожелаваме повече места, където забавлението, а не показността да са водещи, и те чакаме в „Грамофон“ през април!

А на следващия ден кулинарен шедьовър за добро настроение, ще намериш в някои от тези ресторанти.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *