Kino & Bar Cabana – новата лятна сцена на София

Романтика и музика от сутрин до вечер точно до НДК

0 коментара Сподели:

Представяме ти новото място, което ще даде сцена за всичките ти летни желания. Със сигурност това е градският партньор, от който се нуждаем. Създателите ни разказват, че е вдъхновен от емблематичното заведение бар „Кабана“ и вибрира на процъфтяващите честоти на района на парк НДК.

Тук ще осмислиш следработните си вечери с лайв концерти под романтичните цветни лампички.

Но това със сигурност не е единственото, което програмата на заведението може да ти предложи. Специалитет на Kino & Bar Cabana ще са седмичните събития, които да те разтоварят, независимо че уикендът все още не е настъпил. Няма да започват твърде късно, а, напротив, точно след приключването на работния ден. Акустични концерти, тематични вечери и всякакви изненади, които да предизвикат истинско наслаждение на сетивата. През уикендите пък отново няма да чакаме късните часове, за да се забавляваме. Дните ще са изпълнени с разнообразни случвания. Ще ти издадем, че са подготвени театрални и музикални изненади дори за най-малките членове на компанията.

Kino & Bar Cabana е чудесен повод да се разходиш към гърба на бившата градинка "Кравай", която отскоро е добила съвсем нов и красив облик. Реновиран парк с водопади и цветя, а до него лятната сцена на бара, на която ще видиш всичките си любими изпълнители. 

През уикендите никога няма да бъдеш сам – събитията започват още от следобед, без да делят деня от запомнящите се вечери. Компанията на лятната сцена точно под звездите са коктейлите, намигване към всеки пътешественик ценител. Ще откриеш вкусове, които си опитвал напред-назад по света. С две думи се приготви често да се виждаме там.

Още няколко променени градски места, виж тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *