3 нови must see места в София и Пловдив

0 коментара Сподели:

И този месец няма да пропуснем да насочим фокуса ти към интересните нови присъствия в любимите ни градове. Обръщаме поглед към картите на София и Пловдив и слагаме по една голяма червена точна "must see" на следните спотове:

ANYWAY SOCIAL BAR

Тепе на социализацията

Сутрин може да се насладиш на висок клас кафе от Централна и Южна Америка, а вечер – на интересни коктейли и танцуващи под струите на фънк и джаз усмихнати хора. И като споменахме хора, барът е истински социален колайдер. Лекотата, с която свързва посетителите, е толкова силна, че ако стоиш на бара, забил поглед в телефона (вместо в стенописа с щрихи от Пловдив), барманите бързо ще ти намерят майстора.

Пловдив, „Капана“
0885 356 349

IKIGAI

Легенда за глада

Значението на тайнствената японска дума ikigai може да се опише по различни начини, но всички те са легенда за страстта, която ни носи радост. Откриваме я в голямото разнообразие от авторски суши предложения и в модерната японска кухня на новия градски остров. Богатото му меню задоволява вкуса както на хора с динамичен начин на живот, така и на бохеми, решили да поглезят сетивата си на спокоен обяд или вечеря с приятели.

бул. „България“ 69
0700 70 030

SEQUOIA EVENTS

В двора на вдъхновението

„Щастието и успехът идват, когато правим нещата, които обичаме!“ – вечнозеленият девиз на уютното пространство за събития отеква по пътя ни към Бояна и в тихия и спокоен двор на креативността. Тук откриваме всички нейни проявления: изработване на бижута, часове по керамика, коучинг, йога, готварски лекции и демонстрации, изложби, семинари, специални партита за рождени дни, закрити събития и много други…

ул. „Саша Попов“ 5
0889 103 323

Ето и къде са спотаени най-добрите месарници в града

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *