Намери баланса в полите на Витоша

0 коментара Сподели:

София е движение, мечти и скорост и е пример за динамична градска среда. Понякога обаче имаме нужда да се отърсим от стреса на ежедневието. В полите на Витоша има едно място, където съвсем лесно можем да забравим за забързания ритъм и да върнем баланса между духа и тялото. 

Освен голямо разнообразие от релаксиращи спа процедури Maxi Spa & Health ни

предлага и два варианта, с които да върнем усещането си за баланс.

Това са юмейхо и рейки практиките. Те идват при нас директно от родното си място – Древния изток.

Юмейхо терапията носи онова зрънце в себе си, което я превръща в божествен масаж. Представлява комплекс от мануални действия и физически упражнения с цел възстановяване на функционалния баланс на човешкия организъм. Най-ценното тук е, че лекува или намалява причините за функционалните нарушения, които с времето могат да се превърнат в хронични заболявания. От стречинг, през техники за лечение на костите и ставите до възстановяване на стойката. Дори да имаме някакви физиологични проблеми, това няма да е пречка при юмейхо масажите, тъй като специалистът, които ги извършва, има над 10 години практика и след неговата професионална работа ще усетим единствено спокойствие и прилив на енергия. 

Рейки е другата популярна терапия, до която можем да се докоснем в Maxi Spa & Health. 

Пълен релакс. Това е удоволствието, което ще получим от енергийната рейки терапия. Тя лекува цялата личност, като се занимава не само с явната болка, ами поставя фокус и върху причината за нея. Наричана "източна медицина", тази практика е една от най-правилните стъпки към търсения баланс и хармония, които за жалост често губим по пътя. Именно за да възвърнем сили и дух, специалистите от Maxi Spa & Health са тук, а в ръцете им се крие възможно най-добрият "инструмент" на щастието. 

Тези терапии ще ни донесат заслуженото спокойствие и здраве. Освен тях спа центърът предлага още куп релаксиращи и разкрасяващи процедури, на които всеки посетител може да се наслади, като редица масажи за лице и тяло, термална зона с вътрешен басейн, сауна и парна баня, фитнес, маникюр и педикюр, козметик и много други удоволствия.

Ако искаш да избягаш от стреса и да обърнеш фокуса към себе си – Maxi Spa & Health е мястото, на което ще се почувстваш повече от добре. СПА центърът е част от жилищен комплекс Maxi Club Sofia и добре дошли в покоите му да намерят мечтаната хармония са както жителите на комплекса, така и външните посетители.

Летен избор за максимално удоволствие.

Ето и къде се намират водопадите около София.

Какво и къде още се случва?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *