Басейните на открито в София и района

Синьото е най-топлият цвят

0 коментара Сподели:

Синият тотем на добре прекараното време е не просто начин за разхлада и сцена за горещи емоции. Също като в киното – той е извор на вдъхновение, на тънки нотки психология и леки пръски драма. Ние, разбира се, казваме НЕ на драмата 
и залагаме на лежерните уикенди върху шезлонга, въоръжени само със слънчеви очила, книга и коктейл в ръка! 

В търсене на най-добрите открити басейни в града, Go Guide си припомни, че не е нужно да се казваш Роми Шнайдер или Ален Делон, за да се чувстваш като на Лазурния бряг.

MONTECITO

Олимпийското злато на ля­тото в столицата се е скрило в дълбините на ба­сейна в комплекс „Монте­сито“. Внушителният му размер, кристално сините му води и прохладната гра­дина около него успяват да пренесат съзнанието ни от забързаното ежедне­вие в София само на някол­ко метра от морето! А бо­гатата кухня на бара е враг номер едно на глада на всеки плажуващ там. 

бул. „Цариградско шосе“ 357 
0888 004 820 

PATRON X.O

Патронът на плажния оазис в София е подпрял глава на Motel Black Cat и кани
и нас, и вас, и цялото семейство (броим и домашните любимци, да) на лятна фиеста. В Patron забравяме за парещия живот в града и се впускаме в игри на джаги, тенис, волейбол, докато вкусваме лятото на ресторанта в двора. А какво по-добро място за тийм билдинг или сватба на открито от близкия басейн? 

бул. „Цариградско шосе“ 423 
0889 896 655 

AQUA BANKYA

Разкошната природа на Банкя е една от големите ни слабости. Попаднали в нейния плен, ние връщаме силите си в покоите на Aquabankya. Плаж, слънце, минерална вода – дори и не помисляме за връщане в града. 

www.aquabankya.bg

ВЯТЪРНИ МЕЛНИЦИ

Вихрушка от емоции ни очаква в най-розовите „Вятърни мелници“! Там откриваме куп басейни, водни пързалки, коктейли и вкусотии, които и Дон Кихот не може да си представи. 

RAFFY & POOL

От другата страна на улицата ни очаква морският оазис в София. Грижите си закачаме на екзотичните палми в градината и се гмуркаме в басейна, за да преплуваме дължините на слънцето. 

HAPPY VICTORIA

Независимо дали е време за „калимера“, или вечерта вече е готова за първото „калиспера“ – малката Гърция в голямата София ще ни посрещне в Happy Victoria. А ние с охота се качваме на вълнуващата ѝ кулинарна въртележка. Пътешествието към вкуса на Халкидики ни отвежда в техния плаж, скрит в сърцето на София. Започваме с освежаващо дзадзики и морската класика – калмарите, до поредната глътка от лятото и узото, тук, типично по гръцки, никой не бърза да си ходи. А водата със сигурност ни е до колене, когато, наслаждавайки се на плажа и кристалночистия басейн, се вдъхновяваме от вкуса на южната ни съседка. Миди саганаки и сувлаки, тирокафтери и любимият вкус на суджукая, плюс още куп изненади ни очакват в дома на боговете от Олимп това лято. Обслужването определено е за олимпийско злато, а атмосферата ни пренася директно на Санторини. 

бул. „Пенчо Славейков“ 14 
0884 990 919 

TOP SECRET

Да пуснеш романтичния залез да полети над необятния плаж е мисия възможна и в голямата столица. Софийското море остана недостижим мираж, но шумният ни град крие и някоя друга морска тайна. Top Secret е Едемът, който всяка морска душа, заключена в пределите на София, търси. Кристалните води на бутиковия басейн са само един от факторите, които поне за секунда ни носят усещането за далечния бриз и пяната на бурните вълни… Утоляващото жаждата за лято гаспачо, салатите със сочни сезонни плодове, разкошното брауни, с което забравяш за всяка диета, и любимите морски дарове в разнообразие от ястия ни пращат от единия кулинарен край на света към другия с лекота. Top Secret се превръща в абсолютна Бохемия за свободните ни души! А със специалните им събития с най-свежото от поп и джаз музиката се потапяме напълно в духа на морските нощи… директно в столицата. 

бул. „Св. Климент Охридски“ 107 
+359 879 878 878 

ПЛАЖЪ

В подножието на Рила, сгу­шен в спиращата дъха при­ рода, се крие комплекс „Плажъ“ – оазисът на мине­ ралните извори в китно­ то градче Сапарева баня. Вратите на спокойствие­то са широко отворени за нас и ни приветстват с разнообразие от басейни – плувен, за релакс, детски с пързалка, шоков и джакузи… А откритият летен бар е истински Едем за хедонис­тичните ни души! 

Сапарева баня 
0895 544 772 

Най-добрите басейни в София (изборът на Go Guide)

Басейните в София и района

Гледа ли новото ни видео?! Виж кои са летните трендове в света на модата заедно със стилиста Антония Йорданова. Go Fashion!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *