Back to School: 8 школи за чужди езици в София

Септември е време да се усъвършенстваме

0 коментара Сподели:

Останал от времената, когато през този месец тръгвахме на училище, поривът ни за нови знания се засилва точно през септември. Ето защо запретнахме ръкави и направихме селекция с най-добрите школи за личностно и езиково развитие.

BRITANICA

Шестнайсетте им филиала в четирите ни най-големи града са истинска колония на любовта към езика. Тук над 200 професионалисти прегръщат образованието като своя мисия и вдъхновяват курсистите за успех.

britanica-edu.org

INSTITUTO CERVANTES

Като стане въпрос за курсове по испански, кой не се сеща за Испанския културен център в София? Тук не просто изучаваме езика, но и опознаваме и откриваме различните култури на испаноезичния свят.

sofia.cervantes.es

GOETHE-INSTITUT

Отворил врати през есента на 1989 г., институтът се превръща в трегер на културата. И до днес той ни гарантира бърз напредък чрез висококвалифицирани преподаватели и съвременни методи на обучение.

goethe.de

BRITISH COUNCIL

Да учиш нов език или да ставаш по-добър в използването му е истинско предизвикателство. Но именно предизвикателствата са това, което ни помага да се развиваме. А когато става дума за най-широко използвания език в света – английския, е важно да се доверим на истински експерти. Веднага се сещаме за Британски съвет. Курсовете за деца и възрастни не само ъп­грейдват, но и развиват креативността, критичното мислене и увереността. Накратко: сега е моментът да вдигнеш нивото!

britishcouncil.bg

INSTITUT FRANCAIS

Във Френския институт в България можем да избираме от огромно разнообразие форми на обучение – от ниво напълно начинаещи до ниво напреднали. Курсовете са организирани според Общата европейска езикова рамка.

institutfrancais.bg

AVO

С 30-годишна история езиковият и изпитен център на Cambridge Assessment English продължава да защитава своята акредитация за качество. Отличен е за постиженията си в методиката на преподаване.

avo.bg

INTELLECT

Това не е поредното място за изучаване на чужд език. Тук определено можеш да се почувстваш като част от едно голямо семейство. Освен съвременните им подходи харесваме и мотото им: „Учи с удоволствие!“.

intellect.bg

MEAT YOU THERE: BBQ & Grill местата в София.

Какво още се случва?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *