The Correspondents за Halloween

Съвременните музикални революционери пристигат да представят чисто новия си албум Foolishman

0 коментара Сподели:

Създателите на електро суинг вълната The Correspondents идват да представят на живо чисто новия си албум Foolishman на връх Halloween в столичния клуб *Mixtape 5*. Тази година входът за празненствата по случай Вси светии в клуба е свободен, а живото изпълнение на лондончаните обещава да е по-главозамайващо и от предните пъти, когато накрая буквално виждахме звездички.

The Correspondents тази година празнуват внушителните 10 години на сцена и по този повод тръгват на специално турне с все още парещата продукция Foolishman. Иновативното дуо в лицето на Mr. Bruce и Chucks вече цяла декада разчупват статуквото на традиционни музикални стилове като джаз, суинг, соул, като ги смесват умело с електронни звуци, хип-хоп, дръм енд бейс, за да се получи нещо абсолютно уникално като звук…ала Correspondents стил.

След световния успех на последния им Puppet Losely Strung, който българската публика имаше възможността да чуе на живо през 2014, днес електро суинг революционерите са узрели за нещо още по-значимо, което представят с лека насмешка под заглавието Foolishman. 13 парчета с все по-новаторско и танцувално звучене, придържащо се към тяхната запазена марка на жонглиране с традиционни и модерни музикални стилове

Освен на парчетата от новия албум ще можем да се насладим и на любими класики като Washington Square, What’s Happened To Soho, I Wanna Be Like You и много други.

Подходящото музикално оформление преди и след концерта на лондончаните е оставено в ръцете на Emil Prize! А, ако сме с костюм до 23:00, печелим безплатен шот на бара!


Следете Фейсбук събитието за повече подробности.

На 31-ви те очаква още…

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *