BLOK X-MASS PARTY

Разбиване на 23 декември

0 коментара Сподели:

Ако не можеш да понесеш още един декември, изпълнен с коледни партита, на които превъртат една след друга песни от времето на вашите; ако LastChristmasи AllIwantforChristmasса ти болезнени за слушане и за твоя коледен дух е някак малко по-gangsta, имаме предложение за спасение. На помощ идва YaltaClubс BLOK X-MASS PARTY в нощта преди Бъдни вечер на 23 декември.

Тази Коледа са ни подготвили едно специално събитие, което ще обхваща изпълнения на живо на легендата на БГ хип-хопа – Мишо Шамара. Освен това очакваме и най-новите лидери на модерния ъндърграунд: БОБКАТА и МАРСО. Грайм ветераните ЧИБУКА и BASHMENT ще разнообразят със специален лайв сет. Един от основателите на движението – DJ STANCHO, ще ни върне в златните години, а резидентите на BLOK, Bumbo & Jana, ще ни прекарат през най-новите хитове. Целта е да има за всеки по нещо и най-вече добро настроение и разнообразие.

Тази зима Мишо Шамара се завръща в България за едно може би последно турне.

Сигурни сме, че партито с един от основателите на хип-хопа у нас, който през 90-те предизвиква революция заедно с групата си „Гумени глави”, ще се помни дълго. Доайените зад пулта обещават едно неповторимо музикално изживяване и ще представят най-обичаните български и световни хип-хоп хитове от времето на първите рап албуми до наши дни. Ще бъдат изпълнени на живо вечните хитове като „Бяхме деца”, „Фенки Фенки”, „Мой”, ”Не искам да съм с теб”, ”Хубаво е лятото”, ”Лошите момчета”, както и съвместните парчета със Snoop Dogg и DMX.

А с участието на ъндърграунд легендите Bobkata& MarsoMURDA BOYZ разбиването е гарантирано. Те са най-бързо набиращата популярност рап група в България. Въпреки че са активни само от 2 години, момчетата имат над 10 милиона гледания в Yotube. MURDA BOYZ вече имат зад гърба си десетки участия в цялата страна, като навсякъде вдигат пълните клубове във въздуха с неповторимата си енергия, правейки това, което умеят най-добре: купон, шоу и позитивни емоции!

BLOK партита се свързват с новите тенденции в хип-хопа, трап, грайм и RnB музиката и подпомагат развитието на градската култура.

Знаем, че и ти вече „искаш да си с мен“ на BLOKX-MASSPARTY на 23 декември в YaltaClub. Ето нещо за загравяне:

Повече инфо за събитието тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *