Sofia Beats pres. Trombobby – Run

Чуй новия албум на живо в петък

0 коментара Сподели:

Краят на работната седмица наближава, а с него и въпросът „Какво ще правя в петък?“. От сега ти казваме, че няма какво да се чудиш. Клуб MIXTAPE5 е домакин на едно очертаващо се доста приятно музикално събитие, на което успешно ще забравиш какви бяха задачите от понеделник до петък. Стартираният през ноември 2017 г. лейбъл Sofia Beats е готов да представи второто си издание и да ни зареди с хубава музика, подобаващо настроение и среща с все готини хора.

Новият албум, който ни събира, е Trombobby – Run и представянето му ще започне точно в 22:00 часа в MIXTAPE5 B-Side на 2 февруари.

Записан в рамките на само два месеца, Run е солов дебют за Божидар “Trombobby” Василев и логично продължение на работата му със Southwick и DAYO. Очакват ни DJ сетове на Гена (So Called Crew), Rawland, Junkfood и Djobry, а хост на вечерта ще бъде Григоров. Чудесно е, че албумът ще бъде представен на живо с участието на Евден Димитров (бас) и Васил Вутев (MPC), както и вокалите на Десислава Андонова, Лина Никол, Волен Милчев и Симеон Желязков. Атмосферата ще допълнят визуализациите на Elektrick.me и озвучаването на Stagemsaters.

Ето ивента във  Facebook, а по-нетърпеливите имат възможността и да го слушат на:

Soundcloud
Bandcamp
Spotify
iTunes

Билетите за Trombobby – Run са на цена 10 лв., като първите 50 ще получат с пропуска си и напълно безплатно албума на CD. Останалите гости също няма да останат ощетени – на тях специално ще им бъде даден код за сваляне на дигиталния албум.

Като последни думи за музикалното събитие ни се иска да кажем, макар и супер накратко, кои са Sofia Beats. Един готин колектив от български артисти, обединени от beat музиката, която не е еднозначен жанр, а култура, съчетаваща hip-hop, soul, jazz, electro и synth в различни интерпретации. Със сигурност са ни приготвили прекрасно парти, така че отидете да се насладите на тяхното изпипано изкуство и да разпуснете подобаващо. 

SOFIA BEATS

Facebook
Instagram
Mixcloud  
YouTube 
Soundcloud

Събитието ще бъде излъчено на живо във Facebook страницата на Sofia Beats.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *