Ново място в София: Memento Shipka

Познато име, нова локация

0 коментара Сподели:

Не се съмняваме, че добре познаваш Memento. Няма как иначе, ако все някога си се озовавал точно пред НДК, на кръстовището между „Гурко“ и „Раковски“ или на „Витошка“. Познатите локации на любимото място за all-day кафе, също коктейли и аперитиви вече се увеличават и на картата на София отбелязваме още едно пинче в полза на добрите места. И този път локацията е превъзходна, така че без извинения – новото място на София те очаква за по едно.

Ако скоро не си имал повод да се разходиш по вълшебната „Шипка“

или – напротив – минаваш оттам всеки ден, без даже да се замислиш, ето защо да се запътиш или да се огледаш – точно на номер 48 вече се намира най-новото заведение, с което Memento попълва столичните си проявления.

И четвъртото за късмет те привлича с аромат на кафе още докато пресичаш на „Евлоги“, но сме сигурни, че можеш да останеш до по-късно, когато идват коктейлите. Не се притеснявай, и тук всичко ще бъде приготвено и сервирано както го харесваш, локацията може и да е нова, но обичаите и тънкостенните чаши, пълни с любимото ти за сезона, са си същите.

Цял парти уикенд се заформя покрай откриването на бара.

Създателите на спомени ще ни очакват на „Шипка“ от първи, та чак до трети октомври, за да отбележим подобаващо началото на новия месец, новия бар, новото място и новите спомени, които предстои да създадем.

Вечер номер 1 може и да те накара да се изчервиш, но то е само докато не осъзнаеш, че всички наоколо се чувстват по същия начин.

На 1 октомври Memento Shipka превземат Shame Party. 2 октомври озвучава града със съпровод от Marten, а на 3-ти влизаме в ритъм със Skill. Всички диджеи са зад пулта от 20 часа, но ти винаги можеш да заповядаш и по-рано.

Ако ти се хапва интернационална кухня. 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *