Клубовете на София, в които нощта е безкрайна

Три места, чрез които се пренасяме в царството на Хедон

0 коментара Сподели:

Празничните дни наближават, а трегерите на клубния живот държат небето над София и ни зоват с вибрациите на очакването. В навечерието на Нова година Go Guide влиза в ролята на Великия Гетсби, прелъстен от перфектния микс – атмосфера, музика и леещо се шампанско. Тръгваме на обиколка из къщите на Хедон, за да проверим

откъде минава пътят на парти коприната и къде купонът е най-звезден:

Joy Station

В тази своеобразна вавилонска кула хората определено говорят на един език: този на забавлението! Разделена на няколко нива, тя ни предлага безброй опции за добре прекарано време: боулинг, билярд, джаги, дартс, аркадни игри, симулатори и клуб, в който пред публика от над 1000 души концерти изнасят най-обичаните български и световни артисти. Ако любовта ти към музиката минава и през стомаха, спри за бис в ресторант MyChoice!

ул. „Аk. Ст. Младенов“ 3,
02 8622967 

Magnito

Един от клубовете с най-добра жива музика в сърцето на София! Тук е домът на най-любимите ти песни от българската естрада, най-емблематичните поп, рок, латино, диско шлагери и модерни хитове. Двете зали ни пренасят в различните измерения на купона, а на сцената изгряват „Магнито бенд“, ярки шоу програми, както и всички големи български звезди. Наслаждаваме се на изключителен дизайн, уют, звук и светлина.

ул. „Леге“ 1,
088 814 4777

Маймунарника

Най-хубавото на летния парти център на София е това, че му се радваме чак до късна есен. Игралната площадка на всеки уважаващ себе си градски хедонист често е вторият ни дом след работа. И ни посреща с музикално-хмелна сплав, фестове, партита, крафт бирени каскади, добра и често животоспасяваща храна, свобода, яки хора и много настроение под дърветата… Пък и само тук понеделник се усеща като петък.

Борисова градина,
088 476 8750

Разходка по ул. Цар Иван Шишман

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *