Ново място за дома в София: Шоурум Вето – уреди за вграждане

Когато имаш нужда от оборудване за дома и къде можеш да намериш единствените аспиратори, които дезинфекцират въздуха!

0 коментара Сподели:

Трябва да признаем поне едно на 2020 година – накара ни да обърнем повече внимание на света си, както вътрев нас, така и на дома, в който живеем и искаме да превърнем в своя крепост. Е, за пореден път се доказа, че

поговорките съществуват, защото в тях има много истина, нали?

Със застудяването прекарваме повече време вкъщи и се замисляме за това доколко е оборудвано жилището ни и можем ли да посрещнем всекидневните си нужди, без да изпадаме в истерия, че фурната нещо не загрява или цялата къща се вмирисва, когато най-накрая решаваш да опиташ как се правят рибени кюфтенца.

Е, именно тук на помощ ни идват от Вето – уреди за вграждане, които точно в най-подходящия момент, за всеки, който има нужда от оборудване за дома, отварят нов шоурум в София.

Без значение дали имаш нужда от нова фурна, пералня, котлони или аспиратор,

можеш да намериш всичко това на място в новия им шоурум в София. Мечтаният дом не е някакъв мираж, към който да подходиш плахо. Кажи ни, не е ли именно сега моментът да подчиниш пространството, което обитаваш, на собствените си нужди и да го превърнеш във всичко любимо, до което искаш да се докосваш всеки ден?

Освен всичко останало ВЕТО е и официален представител на италианските аспиратори Falmec за България. Преди да се запиташ защо ти казваме това, поясняваме, че Falmec са създатели на единствените в света абсорбатори, дезинфекциращи въздуха. Само една автоматична функция може да направи това без нашата намеса,а какво по-добро решение от това да пречистиш лесно въздуха и у дома и то само с натискането на едно копче в кухнята?

Технология и дизайн се обединяват, за да направят приготвянето на храна здравословно и вълнуващо.

Благодарение на уникалната технологията Eion®System абсорбаторите на Falmec създават биполярна йонизация, която неутрализира ефективно неприятните миризми до 95% и възстановява по естествен начин оптималния йонен баланс като елиминира замърсители от типа на вируси, бактерии, акари, спори, прах, а също вредни изпарения и газове със значителни ползи за нашето физическо и психологическо състояние.

Ежегодно италианската компания печели множество световни награди и се радва на международно признание, защото успешно комбинира висококачествени материали, иновативни технологии и елегантен дизайн.

Шоуръмът на ВЕТО, където можеш да откриеш аспиратрите на Falmec, както и други, висок клас,уреди за вгражданена доказани световни брандове, ще отвори врати през ноември на бул. България 106.

Ако ти се гледат страшни филми. 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *