Ново място в София: Red Panda Studio

Тази панда не е класическа. Не и в онзи смисъл, нали се сещате – черно-бяла

0 коментара Сподели:

Ето това вече е място, на което наистина се случват магиите! Само си представи – 300 кв.м площ с височина 8 метра, разнообразен брой снимачни сетове и много голяма циклорама с размери 8 на 6 метра. Е, вече е ясно, че става дума за студио. Остава само да си намислиш проект и не се страхувай от мащабите му.

Тук имат кран за снимки и осветление отвисоко, а освен чисто техническите предимства на Red Panda Studio впечатление прави и просторната и удобна гримьорна, в която всеки би се почувствал като истинска звезда.

Имат си даже и баня с душкабина, а кътът за отдих е с камина и супер уютен.

Без значение дали планираш професионална фотосесия, или искаш да запечаташ важните семейни мигове в снимки – Red Panda e мястото, където високопрофесионален екип ще се погрижи за всяка идея. Инстаграм сесиите и корпоративните портрети също не са им чужди, а фотографското оборудване от най-висок клас гарантира, че крайният резултат ще събере всички сърца.

Освен в професионалната фотография, отдаването под наем на чудесно многофункционално пространство и подпомагането на вашите проекти екипът на Red Panda Studio предлага своите висококачествени услуги при необходимост от професионален ретуш, дизайн, предпечат, както и при необходимост от отпечатване на всякакви рекламни и други печатни материали, а предлага и цялостни рекламни решения, включващи творческа концепция.

Червената панда ще те посрещне подобаващо и ако търсиш пространство за различни събития и поводи. След края на извънредните епидемиологични мерки студиото ще бъде отворено, за да приеме отпразнуване на фирмени партита и други събития, като гарантира спазване на противоепидемиологичните мерки, защото пространството се дезинфекцира редовно. 

Повече за Red Panda Studio можеш да намериш на Фейсбук и Инстаграм 

А това е, може би, най-добрата музика от 2020

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *