Go Guide представя: After Work Social Club vol. 1

0 коментара Сподели:

Първото Go софийско събитие за след работа те очаква в безистена на К.Е.В.А на улица „Раковски“ 114. В най-блажените часове от денонощието те каним в нашия After Work Social Club. Ще слушаме R&B и соул, украсен с бразилски нюанси, на живо от Vanya Zlateva и Diogo Dih Ramos, ще хапнем нещо леко и вкусно, ще си кажем някоя и друга смешка с Тео Чепилов и разбира се – ще те почерпим с welcome drink, а зад бара ще се вихри Иван Стоичков, докато слънчевите лъчи над София кротко залязват.

След дълго отсъствие от страната на софийска сцена се завръща Вероника Вапирова – нашият идеен и криейтив човек, който ще донесе  вдъхновението си от горещите и цветни събития на Сау Пауло. Ако пък не ти се танцува, все пак можеш да поиграш – нашите прияттели от Abordage ще се присединят с настолните си игри.

Събираме някои от най-ярките артисти, естети и възпитани социални животни на едно място, за да се получи онази градска симбиоза, от която всички имаме нужда. Избираме сряда, защото уикендите може да са отредени за забавления по морето, но средата на седмицата е събирателна за всички градски хедонисти и бохеми, хипстъри и тренди хора. 

Чакаме те в К.Е.В.А – готви се за наздравици и танци около бара. 

Още за събитието ще откриеш ето тук

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *