12 години бар Петък – 04-06.09.2020

Жлтите патета на София празнуват

0 коментара Сподели:

12 години а.к.а. карат 3-та високосна точно в тази 2020. Нещата отдавна вече са сериозни, но те още държат на лекотата в духа и неуморните празненства. Малкият пораснал “ПЕТЪК” отново те очаква за една приятелска сбирка, в която да си кажем наздраве поне ПЕТ по 12 пъти за това, че от дузина време се смеете и растете заедно.

През тази нескромна дузина години, така преминава и животът на всички от голямото ПЕТЪЧНО семейство – в игри и закачки и много ценни житейски уроци.

В Петъчна Академия на Неуките се раждат хиляди идеи, стотици приятелства, десетки двойки и деца

и те съвсем нескромно се гордеят и милеят за това.

Обещават да продължават да вдигат нивото и да ви изненадват с още стотици хиляди нови музикални и културни случки, напълно нелогично забъркани,но безкрайно вкусни коктейли и най-приятелската атмосфера в любимия ви бар от седмицата.

Очакват ви на 4 и 5 септември за една наслада за душичка и тяло ала ПЕТЪК стил,

в която съвсем изненадващо XONIC и SAVA ще забъркват музикалните коктейли. А в неделя, 6 септември, преди почивния понеделник, за изпроводяк на този тридневен гуляй, те очакват е в пълния си блясък – ПЕТЪК ALL Stars с музика, коктейли и шотове за чудо и приказ. Хората, които най-добре познават всичките ти тайни музикални и пивки предпочитания, ще избират музиката и коктейлите цяла нощ специално за теб! 

Вратите отварят в 20, началото на празненството ще бъде в 22 часа!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *