IN&OUT Weekend Market

3 и 4 октомври от 11 до 18:30

0 коментара Сподели:

Лятото бавно се изнизва покрай нас, уикендите на морето приключват и е време за есенно презареждане в любимата ни стара София. 

IN&OUT и PrototypEvents организират двудневен базар под надслов „Отговорно пазаруване“. Амбицирали са се да направят най- мащабното си събитие досега и да ви подарят спомени и емоции не само с невероятните секънд хенд находки, които са им специалитет, но и с разнообразната и тематично селектирана програма на събитието. 

Уикендът на 03 – 04 октомври между 11:00 и 18:30 часа в PrototypEvents

– най-новото пространство в София за събития, семинари, презентации, конференции, изложби, дискусии. 

IN&OUT е най-голямата българска група за секънд хенд дрехи, обмяна на идеи и личен стил. Александра и Велислава са създателите, те администрират групата и се грижат за нейното съдържание и организацията на събитията в нея.

Групата е затворена, влиза се с препоръка. В момента членовете й са около 5500 момичета, намиращи се в България и по света. Идеята за създаването й идва, както с цел оформяне на личен стил и намиране на непопулярни секънд хенд находки, така и

с мисъл за околната среда и замърсяването, което модната индустрия причинява на планетата.

IN&OUT е едно малко общество от отговорни и стойностни дами, наблягащи на качеството, а не на количеството, когато става дума за дрехи. Под шапката на групата се организират събития, наречени базари – виртуални и на живо, на които се дискутират теми на модна тематика, благотворителни каузи и всичко, свързано с устойчивата мода, нейното приложение в ежедневието и популяризирането й. 

Ето и линк към събитието.

 
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *