5 от най-смешните шеги на стендъп звездата Louis C. K

Кои са класиките на класиките в репертоара на скандалния стендъп комик

0 коментара Сподели:

Броени дни преди шоуто на Луи Си Кей в София напрежението сред феновете му се изразява най-вече в мислене на схеми как да се влезе в Зала 3, тъй като билетите се разпродадоха буквално за няколко часа. За късметлиите с бързи реакции сме подготвили една селекция за надъхване.

Тези, които не успяха да се вредят, могат да го приемат като утешителна награда. 

МРЪСНИТЕ ДУМИЧКИ

Трябва да имаш топки от стомана да започнеш шоуто си, подвиквайки на някой в публиката „Ей, педал!“, но тук точно това е случаят. Следва серия от разсъждения какво точно прави една дума мръсна, която силно ескалира към безумния финал: You Faggot, Cunt, Nigger, Deer! Абсолютна класика!

ПРЕКАЛЕНО СТАР ЗА ПУШЕНЕ

Луи Си Кей имам много безумни истории, но тази, как се напушил с млади фенове на един паркинг след шоуто, определено печели бонус точки за актьорско майсторство. Освен това всички можем да рилейтваме с вътрешната борба на лирическия герой да се държи и изглежда нормално в тази до болка позната житейска ситуация.

Виж повече: Първата дама на стендъпа

СЕБЕЛЮБИЕТО И НЕЗАЧИТАНЕТО НА ОСТАНАЛИТЕ

„Бих желал да съм по-добър човек, но всъщност ставам по-лош“, започва Луи, след което застрелва с историята за това, как си зарязал колата под наем пред терминала на летището. Без да блести с нещо чак толкова смешно на хартия, кой знае защо това е една от историите, за които се сещаш после отново и отново.

СТАРТОВИЯТ ПАКЕТ ЗА ЖИВОТА

Това е толкова вдъхновяваща реч, че е по-скоро TED Talk, отколкото стендъп… Поне в началото. Преди изреждането на това, колко е яко да имаш живот на Земята (просто живот, не даже късметлийски), рязко забива в сексуална посока. И все пак цялостният ефект е толкова надъхващ, че това клипче би могло да се използва за връщане на вярата в потенциални самоубийци.

Виж повече: Звездата на стендъп комеди сцената Георги Кючуков за живота, вселената и всичко останало

РАЗБИРА СЕ… НО МОЖЕ БИ

Тук Луи Си Кей разиграва това, което се случва в главата на всеки от нас – серията от добри и лоши мисли. Един вид състезание, в което добрите мисли побеждават… или поне така би ни се искало. Следва разиграване на ситуации с политически некоректни коментари в стил редно ли е едно дете да умре от алергия към фъстъчено масло. Да, точно толкова брутално, но може би именно заради това и точно толкова смешно.

СПЕЦИАЛЕН БОНУС: САМОЛЕТЪТ

Само за ценители – може би най-любимата история на феновете: самолетът, който за малко да катастрофира. Няма видеозапис на това шоу, но шегата е толкова силна, че и само аудио е напълно достатъчно.

Тео Чепилов отсам и отвъд

Grand stand-up garden с Георги Кючуков

Гледа ли новото ни видео?! Виж кои са бюти тайните на лятото

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *