10 любими неща от 2020: Глория Петкова

GLOW-ът на 2020 година

0 коментара Сподели:

2020 е към края си и независимо от чувствата, които бълбукаха в нас през последните 12 месеца, е време да теглим чертата и да я поръсим с поне малко блясък. В озъбени времена, дори без да искаме, се обръщаме към любими неща, които честно ни помагат да намерим дефиниция на усещания, да се сложим в контекст или поне да се спасим за кратко от празнотата на дните. По този повод поканихме 10 човека, които се отличиха през последните 12 месеца, като подарък от финална доза вдъхновение за теб, прескъпи ни читателю. Личности, които постигнаха чудеса през тази година и показаха, че не трябва съвсем да я задраскваме от календара на вечността. 

Ето с какво хубаво ще запомним 2020 година през призмата на актриси, гримьори, фотографи, музиканти, готвачи, стенд-ъп звезди, Фейсбук знаменитости и един криейтив директор на рекламна агенция.

Глория Петкова беше GLOW-ът на 2020 година, когато излезе и дебютното ѝ парче. Преди да я видим в това амплоа, Глория е модел, актриса и диджей. В модната ѝ кариера влизат ревюта в Берлин, Париж, Милано, Лондон и Сеул. Филмовата ѝ кариера минава през филмите  „Семейни реликви“ и „Безкрайната градина“. Като диджей ни е отвявала на не едно и две партита, но знаеш, че тези неща е по-добре да се преживеят, отколкото да се разкажат. Освен с участие в клип на Рамщайн Глоу ни изненадва приятно и с любовта си към абстрактното изкуство. Каква е била нейната 2020, чети надолу:

Песен / Албум

Всичко на The Last Shadow Puppets

Филм /Сериал

Всичко на Фелини и Жан-Люк Годар

Книга

„Вторият пол“ на Симон дьо Бовоар

Човек

Семейството ми, дъщеря ми, съпругът ми.

Храна / Напитка

Паста / матча лате 

Събитие

Любимото събитие за мен си остава Хелоуин. Ха-ха! 

Място

Рим 

Постижение

Издаването на първата ми песен.

Много ми беше трудно да превъзмогна страха си и се радвам, че успях. 

Хоби (свободно време/нещо, за което най-после сте намерили време или сте открили)

Трудно намирам свободно време напоследък, но когато намеря, гледам да наваксам със съня. 

Интернет откритие (любим ап / интернет тенденция / YouTube човек или канал)

Две думи: ТИК ТОК! Въпреки че не съм активна там, този ап ме забавлява всеки път, когато го отворя, и ми помага да забравя за минута пандемията и всичко, което се случва наоколо. 

Ако виното е напитката, която небцето ти обича

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *