Кристална решетка на съвършенството: Packshot

Ready, set, WOW!

0 коментара Сподели:

Ако естетиката беше твърдо тяло, съставящите я атоми щяха да са подредени в съвършена структура в трите пространствени измерения. Престижният PackShot конкурс за продуктова фотография, организиран от модната платформа Answear и Swarovski, най-после откри кадрите в кристална форма. В оспорвана конкуренция с над 50 участници Петър Тановски впечатли професионалното жури с оригиналните си кадри, като създаде неподражаем стайлинг с обеци, колие и гривна на популярния бранд за бижута. Истинска ювелирна изработка!

Улавяйки по неповторим начин красотата на кристалите, талантливият и креативен Петър Тановски получи и голямата награда – 1000 лева в продукти по избор от Answear.bg и камера Polaroid One Step 2 от Photosynthesis.

Творбата му беше оценена от експертно жури, в което влизат доказани имена от фешън света: Антония Йорданова (стилист и арт директор), Николай Пачев (дизайнер и преподавател в катедра „Мода“ в НБУ) и Даниела Йорданова (фотограф).

С подчертаното си чувство за естетика и желание за развитие Петър следва своя път в модната фотография.

Работи на свободна практика. През 2014 г. завършва „Фотография“ в НБУ, а паралелно се изявява като ретушор в чужбина. Безценни знания и практически умения придобива в немска компания. Създава вълнуващи проекти с млади български дизайнери. През свободното си време обича да обикаля планините и да кара колело.

Материалът е част от декемврийският брой на Go Guide, който можеш да прочетеш и в дигитален формат

Тук можеш да прочетеш интервюто ни с него 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *