Cyberpunk 2077 – видеоиграта, за която всички говорят

Това е видеоиграта, която ще промени света – завинаги!

0 коментара Сподели:

Има игри, които просто разцъкваш, и такива, в които направо се губиш. Cyberpunk 2077 определено е от вторите. По улиците на безкрайния отворен свят на Найт Сити, американския мегаград в свободния щат Северна Калифорния, може да видиш всичко, но най-вече един сблъсък на бъдеще и минало в цветен неокич и стрийт милитъри, към чиято естетика просто не можеш да останеш безразличен. В Cyberpunk 2077 има всичко за всеки – дълбока история, брутални герои, екшън на следващо ниво, както и вдъхновяващ фючър фешън, без значение дали става дума за безскрупулни корпорации или спиращи кръвта банди. Също така играта идва с всяващи респект кредити на създателите –

зад нея седи екипът на The Witcher с оригиналния творец на Cyberpunk серията като консултант, а в една от главните роли е… Киану Рийвс!

Всичко казано дотук обяснява защо очакването сред феновете за Cyberpunk е толкова изнервено – макар отлагането да бе едва няколко месеца, всички нетърпеливковци мрънкаха, сякаш играта е излязла буквално през 2077. Сега обаче Cyberpunk е тук и е добре, че празниците наближават, защото определени отрасли на икономиката определено ще изпаднат в застой.

Ако искаш да зарадваш някого за Коледа, това е подаръкът!

Все още можеш да се възползваш и от -10% намаленията за Day One Edition за всички версии на играта в ozone.bg. Пак там се предлагат и статуетки на компанията Dark Horse с героите от играта, подходящи за всеки близък човек, който има нужда от доза вдъхновение на бюрото си. Да, има и Киану Рийвс (Johnny Silverhand), даже в момента е на -23% намаление! За истинските ценители към играта е създадена уникална книга The World of Cyberpunk 2077 с предисторията и стила, в която 200 страници са пълни със смазващи визуални инспирации, подходящи за дизайнери и прочие ценители.

А един ден, като погледнем назад, 2020 ще бъде по-скоро годината с излизането на Cyberpunk 2077, останалите събития ще са просто подробности.

Ето тук има 10 филма със Скарлет Йохансон.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *