Подаръци за хората, които си имат всичко

Wishlist: Подаръци за истински мечтатели

0 коментара Сподели:

Свободата ще спаси света. Може би няма по-клиширан израз, но колкото и да се опитваме да избягаме от такива, понякога са най-подходящи. Особено сега, когато седим пред екраните вкъщи и мечтаем за едно по-свободно време.

На помощ идват Gift Come True, които ни подават ръка и ни водят в страната на чудесните активности. Ако се чудиш какви подаръци да избeрeш на другарите си, сме ти подготвили няколко идеи за ваучери, с които да станеш любимият Дядо Коледа в компанията. Освен че са валидни цели 12 месеца, ваучерите идват в красива опаковка, пристигат за 24 часа, а от Gift Come True предлагат и възможност за замяна в следващата една година.

В сайта се помещават над 300 преживявания и ако нямаш няколко часа за ровене, можеш да си направиш алгоритъм на избора.

Първата стъпка е да помислиш за какво времето сега е подходящо – полет, спа терапия, езда, офроуд приключение. Ако търсиш нещо занапред – комуникация с риби в Созополския залив, родопско ранчо или парти в открити води. Второто и може би най-важно нещо е да определиш за какъв човек избираш подарък. Романтиците ще впечатлиш с пътешествия, дегустации, курсове и изкуство, а любителите на силните емоции с преживяване с повече адреналин – пилотиране на малък самолет, скок с бънджи от балон, гмуркане, парашут, escape room, стрелба. Кулинарите дегустатори са ясни – за тях са десетките кулинарни курсове в най-добрите кулинарни училища в София (чиято програма отново ще е актуална след януари), както и дегустации – master chef менюта, уиски пури, правене на коктейли. Бохемите можеш да поглезиш с термална почивка, масаж и дегустационно меню (в момента се доставя вкъщи) или винотерапия.

Надолу ще видиш нашия списък с подаръци, за които се размечтахме и които няма да върнем, ако някой ни подари:

Полет с моторен делтапланер

Можеш да подариш усещане, което ще изпрати получателя на седмото небе. Почти буквално. Полетът с моторен делтапланер е разходка във въздуха, откъдето се разкриват невероятни гледки. Началната точка е летище Кондофрей, а от горе се виждат северното подножие на Гологлавския рид на Конявска планина, южната периферия на Радомирската котловина, както и язовирите Долна Диканя и Дяково. 

Подводно приключение край Созопол

Ако не си направен за зимата и с трепет очакваш лятото, ако морският живот и неговите обитатели те вълнуват – гмуркане в кристалните води край Созопол ще е хайлайтът на годината ти. Ваучерът включва урок за двама с професионален инструктор, беседа за морските обитатели, оборудване и хранене на рибки. Преживяването можеш да споделиш с близък човек, който обича природата и би я оценил на живо, без филтър.

Конна езда и нощувка в родопско ранчо

Няма по-сближаващ и романтичен подарък от споделеното време. Магията на Родопите пленява с красота и много живот. Водопади, езда, исторически факти за заобикалящите те местности – идилия. Почивката за двама никога няма да излезе от мода, но тук става въпрос за много по-персонализирано преживяване. Можеш да се насладиш на толкова много емоции, събрани в един уикенд.

Светът отгоре надолу – скок с парашут

В годината, в която сякаш се чувстваме като в безтегловност, може би най-подходящият подарък наистина е да кажеш "чао" на гравитацията за 50 секунди. Скок от 3500 метра ти гарантира 240 км/ч свободно падане. Ако искаш да излезеш извън рамките на празниците и да зарадваш някоя жадна за адреналин душа, не го мисли повече и поръчвай.

Клубът на джентълмените очаква теб

Да имаш възможност да отпиеш глътка лимитирано, отлежавало 12 години уиски, до което много малко хора могат да се докоснат, звучи като сбъдната мечта за ценителите на малцовата напитка. Ето защо ти представяме клуба на джентълмена – там, където любимият ти мъж ще дегустира най-доброто от световното уиски в компанията на най-добрите разбирачи в сферата.

Това, да си го кажем направо, са подаръци за хората, които си имат всичко. На тях можеш да подариш сбъднати мечти, преживявания, приключения. А пък те са най-приятни, когато са споделени!

Ако не сме нацелили точното предложение за теб, на сайта на Gift Come True те очакват още десетки предложения.

Bon Voyage!

Направи си здравословна закуска

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *