Пир на сетивата

Интер Експо Център и тази година ще бъде дом на международното хранително изложение

0 коментара Сподели:

Както знаеш, храната е най-голямата ни страст. Стараем се да ти разказваме за местата, които са ни впечатлили с добра кухня. Ходим на лов за нови ресторанти, отворили врати, за да не пропуснем някое царство на добрия вкус. Е, макар тази година ситуацията да е малко по-различна, небцето ни все пак има нужда от наслада и дори плахо,

няма как да пропуснем новините в сектора.

Днес се отправяме с жаден поглед към периода от 4 до 7 ноември, когато в Интер Експо Център за поредна година ще се проведе международното хранително изложение. Миналата година изложителите бяха над 550, разделени на пет категории – изложения Месомания, Светът на млякото, Булпек, Интерфуд & Дринк и Салон на виното.

2020 променя облика на всичко и провеждането на събитията не е изключение. С оглед на затягащите се мерки организаторите от Интер Експо Център разгръщат изложението в 4 зали. За безопасното провеждане е предвидена специална crowd management система, увеличено е пространството между пътеките, а вентилационните системи и височината в изложбените халета е предпоставка за сигурна и безопасна среда.

Съветваме те да не изпускаш да се запознаеш с водещите производители на месо, вино, хляб, млечни продукти и био храни. Шоколад и кафе ще има в изобилие, а за ценителите на вино и сирена ще има специални майсторски класове.

Вдъхновяващите иновации в индустрията ще те очакват от 4 до 7 ноември в Интер Експо Център.

Ако си любител на качествено месо.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *