Естетична трансформация – да или не?

Blondfox - за решенията, клиниките и резултатите

0 коментара Сподели:

Питал ли си се някога дали естетичните трансформации имат смисъл и наистина ли са най-устойчивият лек срещу битката със застаряващата кожа? Някой ти е казал, че няма никаква полза от тях, а само те карат да изглеждаш изкуствено и подуто.

Друг пък може би твърди точно обратното –

че това е най-доброто решение, което е вземал, и как фейслифтингът го е накарал да се почувства сякаш отново е на 20.

Е, сигурно всички тези контрастни митове и легенди, които често се коментират около теб, никак не са ти помогнали да намериш отговора на своя въпрос. Спокойно, ние също сме изпадали в подобна ситуация, но пък затова изпратихме Роси Димитрова да проучи как наистина седят нещата от първо лице. В името на нашата „кауза“ – да разберем веднъж завинаги дали естетичната трансформация е полезна или не, Роси се впусна смело напред, като се подложи на

естетични процедури в една от най-добрите клиники – Derma Vita.

С помощта на д-р Паскова, която подробно ни разказва за смисъла на естетичните трансформации и изготвя персонализиран план на Роси за постигане на естествен младежки вид на кожата на лицето, ти помагаме да разбереш повече по темата. Какъв обаче е резултатът от процедурата и какви са впечатленията на Роси, ще разбереш само ако гледаш най-новото видео от рубриката ни в YouTube Go Beauty.

Разходка по ул. Цар Иван Шишман

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *