В София през уикенда: 20 – 22 юли

Този уикенд смело се катерим по различните маршрути забавление

0 коментара Сподели:

Ето че пак дойде време да ти направим кратко резюме на притегателните сили, които ни карат да си останем в София през уикенда. Няколко събития, които си струва да не пропускаш, за да бъдат почивните ти дни песен.

ЖЛЪЧ / ГРИГОРОВ / ГЕНА – ПРИЛИВ *ALBUM PROMO*
Петък, 20 часа, Маймунарника

В петък се запътваме с бодра крачка към Маймунарника в Борисовата градина. Там сме, за да чуем новия „Прилив“ на новосформирания колектив по авангарден рап Жлъч/Григоров/Гена. Още с влизането си на събитието ще можеш да се сдобиеш с новия диск, синглите от който сме супер любопитни да чуем.

SHOP OPENING PARTY
Събота, 19 часа, White Rabbit Tattoo

Колоритното студио за татуировки White Rabbit Tattoo има изненада за всички зарибени на темата. Екипът отваря новата си локация и ни кара да отпразнуваме именно този повод. Ние доволно се запътваме към ул. „Искър“ и отсега си мечтаем за някоя нова придобивка от мастилен произход.

180° – LABORATORY FOR INNOVATIVE ART FESTIVAL
Събота, 19.30 часа, 180 Degrees Festival and Laboratory for innovative Art

В събота се открива арт седмицата, в която артисти от цял свят ще работят рамо до рамо, изпробвайки своите иновативни идеи. Различни локации из столицата ще бъдат творческа територия на различните участници, а още на откриването ще видиш Popticum (Германия), Kristina Veit (Германия), ансамбъл 180° и др.

MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN
Петък, събота и неделя, Дом на киното

Само при мисълта за мюзикъла с песни на ABBA в главата ни започва въображаем концерт на безброй техни хитове. Романтичната лента е втора част на историята, която ни стана любима. Отново се пренасяме на гръцкия райски остров Калокаири, а в тази част ще видим и много нови актьори като Лили Джеймс и финалната изненада – Шер.

ЕВРОПЕЙСКА КУПА ПО СПОРТНО КАТЕРЕНЕ – БОУЛДЪР ЗА ЮНОШИ И ДЕВОЙКИ
Събота и неделя, от 8 часа, Walltopia Climbing Center

Много сме щастливи да споделим с теб, че София ще бъде домакин на четвъртия, последен кръг от Европейската купа по спортно катерене за юноши и девойки в дисциплината боулдър. Със сигурност ще бъде интересно и красиво за наблюдаване. Сега е моментът да се вдъхновиш за нов маршрут, а атмосферата в Walltopia ще те пренесе извън рамките на града.

А какво да правиш до тогава след работа, разбери тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *