Красота от недрата на вулкана

Santo Volcano Spa

0 коментара Сподели:

За древните гърци „капризната“ мощност на вулканите e равносилна на волята на боговете. Опитваме уникалната козметична линия за лице, коса и тяло Santo Volcano Spa и се доближаваме до божественото. Марката черпи сили от недрата на вулкана в Санторини и ни предлага лавата на удоволствието в своите формули. Базирани са на природната филтрация на вулканична вода – крайно чиста,  наситена с естествени минерали, подсилващи бариерата на кожата и спомагащи за реминерализацията ѝ. В еликсирите на Santo Volcano Spa са скрити

чистотата на органичния зехтин и изобилието от  извлечени от растения органични масла.

Комбинацията от доказано безопасни и патентовани съставки, освободени от тежки химикали и подсилващи естествените функции на кожата, са изригващо яки!

Натуралната козметика Santo Volcano Spa е тествана и сертифицирана за ежедневна употреба на нормална и суха кожа в независимата международна лаборатория в Хамилтън. Всички продукти от линията са сертифицирани за употреба в изключително сухи кожни зони или в кожа с екзема или псориазис. А ние благодарим на Santo Volcano Spa за това, че е посредник между нас, забързаните градски хора, и  малките чудеса на природата!

Ето и петте сериала, които да не изпускаме през септември.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *