Покажи си ги, оу мандаринки

Смело, артистично и без задръжки - бельото

0 коментара Сподели:

В Google има над 40 милиона търсения за това, „как да носим сутиен“, даваме бърз отговор на всички – открито. Вместо да го използваме като средство за интимен комфорт и оръжие за съблазняване, това лято ние го изваждаме на показ малко повече, отколкото е прието за удобно, и го правим част от тренди визиите си.

Бельото не е това, което беше, в наши дни то е съвсем явен показател за това, че сме уверени в себе си и нямаме какво да крием, а и има толкова визуални вариации, че е грях да го държим под слоеве дрехи. 

Тенденцията повелява модните авантюристи да го показват, така както биха показали нова риза или чифт джинси – смело, артистично и без задръжки.

Черна дантела, мрежа, бродерия, готови сме да разкрием най-красивите сутиени в личните си колекции, защото това е

тренд, който дава криле на усещането, че сме полуекспонирани, но великолепни; уязвими, но силни; уверени, женствени – и всичко това по едно и също време.

За да не сгрешим, има няколко правила, които винаги спазваме – на първо място подбираме подходящия случай, на който да го покажем. Напълно отписваме като опция работния хабитат, защото, освен ако не е някой таен ангел на Виктория, сутиенът там едва ли ще направи добро впечатление. Второто нещо, към което винаги се стремим, е показностна да изглежда умишлена, а не да кара хората да се чудят дали просто не сме сбъркали или забравили нещо, когато сме се обличали. И третото е – да поддържаме баланса. В сутиена има достатъчно много сексапил и за да не дойде той в повече, винаги избираме премерено останалите си дрехи.

Но стига сме говорили, ето малко визуално вдъхновение за това, как да носим сутиена смело, когато сме извън спалнята…

 

След като си готова нагоре, погледни и надолу към обувките, с mule ли си?

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *