Влизаме във филма с Go Guide After Work Social Club vol. 9

Мястото е Kino Cabana, датата 29-и юли

0 коментара Сподели:

Едно е сигурно, ако Go Guide After Work Social Club vol. 9 си имаше индианско име, то щеше да е „влизащото във филма парти“.  За щастие, не се нуждаем от наименования, за да те поканим на

деветата ни следработна среща, която изпраща всички делнични притеснения на кино.

Ако още не разбираш намека и това, което ти говорим, звучи малко абстрактно или накъсано като речта на джуджето от Туин Пийкс, не се притеснявай, всички подробности се разкриват във втора част на сценария.

Камера, работи, снимаме!

Щракваме клапа в Kino Cabana и още в 18:30 ч. те посрещаме с кино тематиката на After Work Social Club.

За да влезеш във филма не ти трябва много, само доза въображение и да се оставиш на стечението на обстоятелствата. В поредната сряда, в която ще оставим всички тревоги „за утре“,те вкарваме в джаза с елементи от емблематични ленти като Pulp Fiction, La La Land, Twin Peaks, Sex and the City и други.

Достойни за червения килим ще са и коктейлите, които този път забъркваме с Jameson. Oтпускаме се в магията на седмото изкуство с класически напитки, завършени с модерен туист и се пренасяме в сюжета на лятото, в което совите не са това, което бяха.

Зад пулта застава Bel, а деветото издание на социалния ни клуб се случва с генералната подкрепа на PokerStars, идеалната локация за личния ти кариерен блокбъстър.

Ето няколко предложения за забавление на открито.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *