Ice Ice Baby: 5 стъпки, за да станеш морски бохем

Изкуството на почивката, качено на следващо ниво

0 коментара Сподели:

Каква е тайната за супер лято? Чилване на кемпче, айс капучино, музичка и приятели!

Няма да си простиш, ако изпуснеш да влезеш в лагера на доброто настроение: любимите Каваци на 25–26 юли и 1–2 август, когато ще те очаква едно безкрайно cool парти (и в двете значения на думата) в Jacobs Ice Camp – сборен пункт за всички градски бохеми, които през лятото разпускат на морето.

Два поредни уикенда ще можеш да опиташ от изкушаващото айс капучино на Jacobs – перфектната разхлаждаща напитка за слънчевите дни, да се запознаеш с ритъма на лятото, да запечаташ невероятните мигове и да спечелиш страхотни награди.

За доброто ти настроение от Jacobs Ice Camp са подготвили яка музика и много забавления!

За да участваш – сподели свой любим летен момент в Инстаграм с хаштаг #JacobsIceSummer. Тагни @jacobs_bulgaria и можеш да се сдобиеш с много вълнуващи награди, сред които Jacobs Ice Cappuccino, колело и други свежи изненади! 

Якото изкарване на морето не се постига лесно – то е резултат на добро планиране и правилно изпълнение. Както е казал Кърт Вонегът, трябва да намериш петте неща, които те радват, и да не спираш да ги повтаряш отново и отново (или нещо подобно в този смисъл). Не изпускай шанса да си направиш морето незабравимо – отдай се на активна плажна почивка.

Ето кой е оптималният плажен режим, изграден на база много опити и проба-грешка:

Пиеш айс капучино

Капучиното, за разлика от кафето, е нещо, което не консумираш, за да се събудиш или да получиш прилив на енергия – то е наслада за сетивата и вкусовите рецептори. Айс капучиното се пие, за да ти е готино, да ти е вкусно, и най-вече, защото е ритуал. Затова и всички страхотни и лежерни моменти от лятото са свързани с ледено капучино на плажа. 

Топваш се

Водата е като айс капучино за цялото тяло – магическа течност, която събужда клетките и те тонизира на молекулярно ниво. Представи си, че се потапяш в чашата с ледчетата, горе-долу това е ефектът на сутрешното къпане, което действа на мозъка, както закачен с клеми акумулатор влияе на отказваща да запали кола – бум – и всичко пак почва да работи.

Четеш книжка

Все пак не сме отишли на плажа само, за да пием айс каучино, искаме да натрупаме и известно количество тен, който после яко да натрием в очите на всички в офиса. Излежаването без смисъл е приоритет на хората без такъв. Винаги трябва да се комбинира полезното с приятното, а именно плажуване с литературни приключения.

Пък и в този забързан свят кога иначе ще ти остане време? 

Заспиваш

Едно от най-страхотните качества на писменото слово е, че в комбинация с жулещи слънчеви лъчи, вълни, биещи прибоя и успокояващата гледка на хора, които се забавляват с плажни занимания, гарантирано те вкарва в едно хипнотично ниво на съзнанието – пълен релакс и най-висока форма на бохемстване. После остава само да затвориш очи. 

Събуждаш се свеж за парти

След един ударен пауър нап е време за рестарт и завръщане към партито с нови сили. За целта помага отново нашето морско НДП (най-добро приятелче) айс капучиното във всичките му коктейлни разновидности в комбинация с карамел, портокал, малина или ванилия. После приливът на енергия се използва директно за летящ старт в партито. Общо взето, формулата на морския чил е ясна: капучино, топване, сън, парти, повторение. И така до пълен успех!

Ето няколко предложения ако си търсиш какво да гледаш този месец.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Ето няколко предложения ако си търсиш какво да гледаш този месец.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *