Как да си спечелиш професионална фотосесия, грим и прическа с един хаштаг

Tresemme: #flipyourhair

0 коментара Сподели:

„Жената, която се подстригва късо, е на път да промени живота си!“, казва Коко Шанел. А ние с лекота можем да перифразираме: „Който използва продуктите на TRESemmé, е на път да промени живота си!“. Тези дни косата ни се превръща в истински ветропоказател – индикатор запосоката, накъдето духа щастието и неповторимото усещане да сме уверени в себе си (дори в летните жеги)!

Главен „виновник“ за това, разбира се,

е американският „снайперист“ в мишената на красотата TRESemmé!

Като посланик на доброто самочувствие той разбунва духа на изяществото със своята лятна кампания със старт от 15 юли #flipyourhair. Веднъж седмично и в продължение на 6 седмици от любимия бранд ще подаряват 10 комплекта продукти плюс 1 страхотен сешоар Philips.

Голямата награда в края на кампанията пък сваля звездите директно в косите ни – фотосесия с професионален фотограф, грим и прическа! За да опитаме късмета си, всичко, което трябва да направим, е да измием косата си с перфектния за нас TRESemmé продукт и да развеем коси в Instagram със снимка или кратко видео, използвайки #flipyourhair и отбелязвайки @tresemmebulgaria. Е? Осмеляваш ли се или да?

Познаваш ли тези интернет персони?

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *