3 мистериозни личности в нета

Кои са хората зад тези аватари, бълващи на поразия

0 коментара Сподели:

Зад тези измислени герои май се крият истински хора, но кои? Тези интернет селебрита са уан мен шоута без умора, индивиди с нечовешка енергия, безпощадни генератори на кретения. Те се превърнаха в символ на протеста срещу сивото нет ежедневие. Осъзнаваме, че не са истински, но това ни най-малко не ни притеснява.

Ето които са любимите ни неистински личности в интернет:

Иванка Курвоазие

В продължение на години най-задаваният въпрос в шоубизнеса е „Какво е Иванка Курвоазие – жена, мъж или група от хора?“. При медийния интерес към явлението, поканите за интервю Иванка редовно отклоняваше с извинения от типа, че е в Кюстендил и бере череши. Всеизвестен факт е, че иска да бъде изиграна един ден от Весела Бабинова, но дотогава ще се наложи да се задоволим с ликa-меме на дружбенска шофьорка категория В, монтиран на рендъм снимки в профила. Иванка вече е автор на книга с дяволитото заглавие Vsichki shte omreme, както и на пиесата „Изгорелият цирк на щастието“ в „Сфумато“. Мистерията около образа си адресира с думите: „Иванка Курвоазие е провинциална черодейка от двадесети век. Пет села спорят за честта да бъдат нейно родно място. Иванка Курвоазие може да бъде каквато, какъвто и каквото си поиска“. Едно птиченце обаче ни каза, че всъщност било мъж от рекламна агенция. Да видим…

Котарака Румен

Значи от самото начало ни беше ясно, че

не е възможно наистина котка да пише тези статуси.

Колкото и да слагат „преячели мои“ и „лошияд ми калемдар“, очевидно е, че хора стоят зад проекта – котка на клавиатура не може да напише нищо по-сложно от име за дете на Илон Мъск. Иначе макар и само да е лице на проекта, руменият котьо си спечели като стой та гледай „Блогър на годината за 2017“. Стопанката му го описва като „късокосмест британец зодия Овен“, а тя самата се казва Наталия Атанасова и преди котешката инфлуенция се е занимавала с бутик за дрехи, изработвала е и бижута, също чанти. Учила е „Интериор и дизайн“ в УАСГ, което няма никаква връзка с нищо, ама да се знае. Преди да се издаде книгата, никой нямаше представа кой се крие зад аватара с Тигъра На Седемте Кьофтета. Сега пак ни е интересно, ама част от мистерията се поизпари.

Сони Бонанза

Създателят на „Сребро и злато“ е обгърнато с мистерия същество, почти като рептилите, снежния човек Йети и чудовището от Лох Нес.

Масони Бонанза се вълнува от теми като живота след смъртта, международни отношения, трафик на енергия, космология и секс.

Официалната му биография включва следните хайлайти: „Всичко започва в крайните квартали, където Сони Бонанза се родил сам себе си. Там, бидейки сам, той среща Гето Тунайт (тогава Гето Сделка), Пистъл Джи, Тото МС а.к. МС Тото и Пенелопе Тути, за да могат заедно да направят своя пробив в играта на живота и смъртта. (В детството си Сони Бонанза е бил изоставен от двете си деца, което го праща в сиропиталище и още там започва играта му с продажбата на дрога и преподава на сираците уличен опит и вселенски знания.) След като се кръщават единодушно „Дуло Ф Тила“, внезапно приятела им Пенелопе Тути бива очистен в улична престрелка. Още тогава Пистъл Джи развива шизофрения, като обвинява всеки, който се представя за Пистъл Джи (а почти никой не прави това) за не-Пистъл Джи… (два екрана по-късно) През март 2016 изтича първият сингъл от албума, наречен „Масони Бонанза, с който Сони заявява хегемонията си на българската трип рок и хип-хоп рап сцена.“

Тук ти предлагаме 8 филма, които да гледаш на "Кино под Звездите".

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *