Зажаднели за лято и кехлибарени нюанси

Слънчевите лъчи в бутилка

0 коментара Сподели:

Най-старата и най-консумирана алкохолна напитка в света и третата най-популярна изобщо след водата и чая отново се разлива по страниците ни. И оставя дъх на лято и безбрежни следобеди с приятели. Ожаднели за незабравими мигове по градинки и паркове със светли крафт бири в ръка, правим редовната си селекция с най-добрите кехлибарени еликсири този сезон.

Следвай пътеката от хмел.

SIERRA NEVADA PALE ALE

Едва след като шедьовърът на легендарните крафтъри от Америка пристигна на наша земя, разбрахме защо вавилонците наричали пивото „течен хляб“. Силно охмелените бири са запазена марка на пивоварната, която Кен Гросман изгражда с двете си ръце и която променя хода на американското пивоварство завинаги!

Освободи духа на дългогодишната традиция от бутилка Sierra Nevada Pale Ale

и се наслади на лятото с най-известната бира в САЩ! Светлият ейл има перфектен баланс между хмелова свежест и малцова сладост с горчив послевкус!

HEINEKEN 0.0

От ръцете на Даниел Крейг през тези на Риана до небцето на милиардите други любители на марката – еволюцията на Heineken продължава. Вече и в перфектно балансирания вариант с 0.0% алкохол с освежаващи плодови нотки и 100% чист малц. За създаването на Heineken 0.0 се ползват същите качествени съставки и уникалната A-yeast, познати на любителите на марката.

Преди или след шофиране и тренировка, по време на работа или обедна почивка –

няма неподходящо време или ситуация, за да се освежим с познатия вкус, но в безалкохолен вариант. 

АРИАНА РАДЛЕР 0.0%

Това се казва симбиоза – вкусът на любимия плод резонира просто перфектно с освежаващата мента в новия вкус на Ариана Радлер 0.0% и се превръща в ароматна експлозия. Безалкохолният разхлаждащ радлер с натурални съставки се превръща в перфектна компания в следобедните ни занимания. Между две работни срещи или по време на любимите ни игри в парка –

на добре охладеното кенче винаги може да разчитаме за освежаващо удоволствие.

Сякаш сме в градина на изобилието и отпиваме блаженство на големи ненаситни глътки! 

HILLS SUMMER BLANCHE

Синьото лято добива златист нюанс, а гърлата ни сочат именно към тази посока на спектъра – към изкушаващия блонд ейл. Светлозлатистият ѝ нюанс сякаш е дестилирал самите слънчеви лъчи, а гъстата кремообразна пяна се разлива по ръба на чашите ни като жадуваните морски вълни. Ще познаеш Hills Summer Blanche по изключителната чистота и свежест в аромата с майсторски загатнати плодови нюанси. Умерената хмелова горчивина, леката газировка и галещата небцето структура са синоними на „еликсир“.

А ние с радост опиваме лятото с него!

Ако търсиш заведение с красива градина, в която да похапнеш, ти предлагаме цели 17.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *