Go Guide Online Festival vol. 2: Развихри творческия си потенциал у дома

Арт класовете влизат в твоя дом, за да сътвориш нещо красиво

0 коментара Сподели:

На 6 и 7 юни ще се проведе вторият онлайн фестивал, в който главни действащи лица са някои от най-цветните музиканти, диджеи, илюстратори, комици и градски герои, които добре познаваме от софийската сцена. По добра традиция излъчваме от любими заведения, градски и арт пространства в София, за да минимизираме несгодите и да дадем фулскрийн на хубавия живот. С генералната подкрепа на Takeaway.com, които доставят до нас вкуса на познатото въпреки необикновения живот напоследък.

Спомни си дневните часове на любимите outdoor фестивали – отредени за творчески уъркшопи, яки арт инсталации и причудливи и вдъхновяващи активности!

Искаме да ти доставим точно това удоволствие и понеже вече се научихме да пренасяме интересните преживявания и у дома, вдигаме завесите за арт сцените на Go Guide Online Festival vol.2. Развихряме въображение и създаваме красота за себе си и дома с помощта на Fashion Days, които подкрепиха арт сцените на фестивала

Специално за да разбудим и вдъхновим твореца в теб, ще те срещнем с приятелите от Botanic Lab. Те ще ни разкрият всички тайни за отглеждането на любимите растения у дома. Ще открехнат вратите на успешното интериорно озеленяване с полезни tips & tricks и всякакви съвети, които да приложиш на практика. Ако времето у дома те е подтикнало към някоя нова цветна авантюра, сега е моментът да я реализираш.

Ботаник лабораторните специалисти са тук, за да ни разкрият:

Как да подберем правилните растения за различните зони на дома, що е то „зелена динамична среда“, как най-лесно да пресадим нашия любим зелен приятел и какво ли още не.

С цветно настроение ще ни заразят, дори да сме абсолютни нубита в отглеждането на растение.

Заредени с енергия ти предлагаме да си сипеш чаша вино и в уюта на собствения си дом да предизвикаш художника в себе си. Извикваме на помощ Sunny Room и специалния им клас за рисуване.

Знаем, че не е нужно да си никакво про в изобразителното изкуство, за да постигнеш зашеметяващи резултати в класовете им.

Така че грабвай моливите и пастелите и се включвай смело. Ако пък си от онези 30 късметлии, които по-рано този месец спечелиха специални комплекти за рисуване от Fashion days, нямаме търпение да видим резултатите.

За всички останали – бъдете вдъхновени и нека заедно развихрим творческия си потенциал този уикенд.

Какво още те очаква на фестивала виж тук. 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *