Mузикантите с концерти на живо по време на Go Guide Online Festival

Слушаме Ирина Флорин, Desy, Иво Димчев, Елена Сиракова и Ния

0 коментара Сподели:

На 6 и 7 юни ще се проведе вторият онлайн фестивал, в който главни действащи лица са някои от най-цветните музиканти, диджеи, илюстратори, комици и градски герои, които добре познаваме от софийската сцена. По добра традиция излъчваме от любими заведения, градски и арт пространства в София, за да минимизираме несгодите и да дадем фулскрийн на хубавия живот. С генералната подкрепа на Takeaway.com, които доставят до нас вкуса на познатото въпреки необикновения живот напоследък.

Кога за последно беше на концерт? Предполагаме какъв ще е отговорът и с намигване ти представяме музикантите, които ще ни радват от виртуалната сцена на Go Guide Home Festival в първия уикенд на юни. Настройваме се на фина музикална вълна, защото и този път посрещаме едни от най-красивите гласове на българската музика. Откриваме Live Concerts сцената с подкрепата на Fashion Days, които по добра традиция подкрепят красивите начинания, в които се забъркваме.

Ето на кои концерти ще можем да „отидем“ по време на фестивала:

Ирина Флорин заедно с Мартин Стоянов – Мартис – пиано, Щерион Пилидов – китара и вокал, Теодора Радилова – вокал, и Михаил Шишков – слайд китара, ще представят акустични версии на популярни песни на певицата.

Desy & The Shiny Stockings ни понасят на вълните на джаза. През юни излиза първият албум на групата, съдържащ част от репертоара им (основно песни от златните години на джаза) в техен аранжимент, а в рамките на фестивала ще ги видим в пълен състав от двора на КЕВА.

Посрещаме на сцената един от любимите ни български артисти, чиито творби не познават граници.

Иво Димчев ще ни завладее с неподражаемата си музика в концерт, сниман от артистичното пространство Mozei.

Елена Сиракова ни става все по-любима и сме супер щастливи, че я посрещаме в рамките на фестивала, където ще изпълни само авторски парчета, написани по нейни текст и музика. Елена излиза на сцената заедно с Радослав Славчев, Riverman – бас, Александър Славчев – китара, Александър Васев – клавишни, Юлиан Янев – клавишни, Георги Марков – барабани, Атанас Попов – перкусии, Христина Нейкова – беквокали, Катя Кръстева – беквокали.

„Ние & Ния“ са Ния Петрова, Велислав Стоянов на тромбон, Димитър Благоев на китара, Даниеле Феббо на контрабас и Атанас Попов на барабани. Свежите музиканти ще ни почерпят с музика на живо от бар „Синтезис“. „Ние & Ния“ се ражда след дълги вечери на брега на любимото синьо,

в безкрайни разговори колко хубаво би било някой ден да се съберем и да си посвирим за кеф.

Какво още те очаква на фестивала виж тук. 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *