Световните музиканти с виртуални концерти

#BeApp, или платформата, чрез която да сме заедно

0 коментара Сподели:

Усеща се във въздуха, летящите пухчета и събудените алергии – идва сезонът на концертите и музиката на открито! Все още плахо гледаме на чак такива масови сбирки, но имаме нужда да си се представим на поляна, със студена напитка в ръка и сред множество меломани, докато от сцената звучи музика за душата. И макар възможността да се насладим на едни от най-любимите си музиканти в световен мащаб да звучи като далечен блян, една инициатива ни доближава максимално. Е, на безопасно разстояние все пак…

Как ти звучи двумесечен виртуален фестивал с Diplo, Bebe Rexha, Katy Perry и още 100 любими имена от световната музикална сцена?

Става въпрос за новата стрийминг платформа BeApp, която по същество е източникът ни на концертни емоции в следващите седмици. В продължение на 60 дни можете да озучавате „ситуацията“ с гласовете на Katy Perry и Bebe Rexha, DJ Khaled, Miguel, Steve Aoki и много други.

Докато се радваш на слънцето навън, е важно да се погрижиш за кожата си.

Разработчиците Рей Смит и Рос Мейсън са ветерани в технологията и са се погрижили да създадат not-your-average-streaming-platform. #BeApp предлага особености като споделяне на стрийма с приятели за общо парти, взаимодействие с музикантите и куп изненади. Зад инициативата застават Coca-Cola и едни от най-известните световни артисти. Самите изяви се обединяват под общото име Coke Studio Sessions,а социалната им роля е набиране на средства за Международното движение на Червения кръст и Червения полумесец. Целта е $3 милиона, като от Coca-Cola ще удвояват даренията от потребители до достигане на тази сума.

Diplo, Kaskade и DJ Khaled дадоха началото на двумесечния виртуален фестивал на 15 май. За всички подробности относно провеждането и графика на сесиите можеш да следиш каналите на приложението. И понеже знаем, че ежедневието ти има нужда от споделени моменти на забавление, сме сигурни, че ще те заинтригуват.

Ако искаш да приветстваш музикантите в хола си, можеш да изтеглиш на BeApp на iOS или Android устройство или да се включиш в лайв стриймовете им в Coca-Cola YouTube и Facebook.

А ти слушаш ли някоя от тези групи?

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *